Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’ARRU a Morella

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’ARRU a Morella

Morella posa en marxa l’oficina de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana.

Ja s’ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU). D’esta manera, esta setmana s’ha obert la nova oficina de l’ARRU i s’ha incorporat el tècnic que gestionarà i tramitarà estes ajudes. Així, l’oficina de gestió i tramitació d’estes ajudes està oberta al públic els dimarts i dijous des de les 10.00 fins a les 15.00 hores. Les persones interessades en estes ajudes per a rehabilitar habitatges, ja ho poden fer amb este servei situat a les oficines de l’ajuntament de Morella.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “les ajudes de l’ARRU són molt importants per a la rehabilitació i conservació del nucli històric de la ciutat”. L’edil ha comentat que “d’esta manera, les persones tenen més fàcil la rehabilitació dels seus habitatges”. Amadeu també ha explicat que “l’oficina estarà oberta dos dies a la setmana, però que es pot rebre informació durant cada dia de la setmana a les oficines d’obres de l’ajuntament”. Finalment, ha recordat que “este programa abraça les obres realitzades durant tot l’any 2017 i el 2018, per la qual cosa, creiem que moltes persones s’hi podran adherir”.

Les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana a Morella pretenen facilitar les obres de millora dels habitatges dins del nucli urbà, així com de les obres de millora d’alguns carrers. Este és un projecte de l’Ajuntament de Morella conjuntament amb el Ministeri de Foment, la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

L’ajuntament de Morella ha creat un apartat a la pàgina web municipal sobre esta àrea on es pot trobar informació sobre la nova oficina, així com veure les bases per a sol·licitar les ajudes. Així, hi ha diferents característiques en les actuacions en els habitatges per a poder beneficiar-se de les ajudes de l’ARRU. Així, el projecte impulsa la conservació de la cimentació, estructura o façana de l’edifici. També l’aïllament tèrmic o la millora de l’eficiència energètica, així com la millora d’accessibilitat són altres de les millores subvencionables amb l’ARRU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.