fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Oberta la inscripci贸 d鈥檜na nova edici贸 d鈥橢stiu Especial, del Centre Social Antonio Pastor de Borriana

Oberta la inscripci贸 d鈥檜na nova edici贸 d鈥橢stiu Especial, del Centre Social Antonio Pastor de Borriana

Dirigida a persones amb discapacitat intel路lectual i/o f铆sica, fins a 25 places.

L’Ajuntament de Borriana ha obert el termini per a inscriure’s en la XXIII edici贸 d鈥橢stiu Especial, el programa socioeducatiu per a aquest estiu que organitzen els Serveis Socials municipals a trav茅s del Centre Social Antonio Pastor, dirigit a persones amb discapacitat intel路lectual i/o f铆sica amb activitats l煤diques, tallers i eixides.

Enguany Estiu Especial se celebra com 茅s habitual en el CEE Pla d鈥橦ortolans, com des de l’any 2000, i disposa de 25 places per a persones a partir dels 3 anys i fins a edats avan莽ades, amb activitats d’esplai que contribueixen al seu desenvolupament personal i social.

L’activitat es desenvolupar脿 del 17 de juliol a l’11 d’agost i suposa una ferramenta de respir familiar, per tal d鈥檃favorir la conciliaci贸 laboral i familiar, i tamb茅 d’oci ocupacional, pedag貌gic, educatiu i terap猫utic per al col路lectiu de persones amb diversitat intel路lectual i/o funcional i les seues fam铆lies.

Una escola d’estiu que proporciona una continu茂tat en els h脿bits i coneixements adquirits durant el per铆ode escolar amb recursos d’oci pedag貌gic, i ofereix un espai de conviv猫ncia i relaci贸 fora de l’脿mbit familiar. D’aquesta manera els pares i mares poden conciliar la vida familiar amb la laboral.

Les inscripcions es poden realitzar en el mateix centre i el termini de sol路licitud estar脿 obert des de dem脿 dilluns dia 15 fins al 31 de maig, amb cita pr猫via telef貌nica a trav茅s del 964 512 525.

Leave a Reply

Your email address will not be published.