fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Oberta la inscripci贸 per a l’escola de Nadal de Nules

Oberta la inscripci贸 per a l’escola de Nadal de Nules

Enguany s’amplia als dies 2, 3 i 4 de gener i poden participar-hi xiquets d’entre 3 i 12 anys.

Un any m茅s la Regidoria de Joventut i d’Inf脿ncia posa en marxa les activitats emmarcades en l’Escola de Nadal per la qual cosa els interessats a participar-hi poden fer la corresponent inscripci贸 al Casal Jove fins al divendres 15 de desembre.

Entre les novetats de la present edici贸 cal destacar l’ampliaci贸 al mes de gener, “esta escola es fa perqu猫 en el per铆ode vacacional de Nadal els pares que treballen puguen compaginar l’horari professional i el personal, per la qual cosa hem pensat ampliar les activitats al mes de gener”, comenta la Regidora de Joventut i Inf脿ncia, Rosa Ventura.

En concret l’Escola de Nadal es realitzar脿 els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Les places s贸n limitades i poden participar-hi xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, “hem ampliat els dies per貌 el preu es mant茅 el mateix que el passat any 10 euros per xiquet”, matisa Ventura.

Les activitats es realitzaran al CEIP Cervantes en horari de 9.00 a 14.00 hores, a m茅s hi haur脿 escola matinera a partir de les 8.30 hores. La programaci贸 t茅 activitats de temps lliure i treballs manuals, principalment.

Per altra banda, per segon any consecutiu des del Casal Jove s’ha organitzat per Nules Gaming Day, “es tracta d’un concurs en el qual els m茅s joves poden classificar-se i guanyar diferents premis jugant a Pok茅mon o a Clash Royale”, explica la regidora de Joventut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.