fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Obtenir un cinc ja no és requisit per obtenir el títol de la ESO

Obtenir un cinc ja no és requisit per obtenir el títol de la ESO

Els alumnes podran obtenir al títol tot i tenir dues assignatures suspeses, sempre que estes no siguen ni llengua castellana i literatura i matemàtiques al mateix temps.

Este divendres s’ha aprovat el Real Decret sobre l’obtenció de títols escolars i s’ha eliminat un dels requisits que fins ara havia estat present en l’obtenció del títol de l’ESO: superar totes les assignatures. Ara mateix, amb la modificació d’estos decrets, els alumnes que suspenguen alguna assignatura, podran obtenir este títol i per tant serà possible obtenir el títol amb menys d’un cinc. Esta norma s’aplicarà sempre que no se suspenguen simultàniament ni llengua castellana i literatura ni matemàtiques.

En esta nova norma, a més, constarà la nota final obtinguda amb la Mitjana ponderada de totes les assignatures de l’ESO i constarà en el títol. El mateix passarà amb el Batxillerat, on també constarà esta nota final ponderada, de tal manera que permetrà aprovar independentment d’haver aprovat totes les assignatures o no.

Leave a Reply

Your email address will not be published.