fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda aconsegueix deu noves places subvencionades per al Centre de Dia Municipal

Onda aconsegueix deu noves places subvencionades per al Centre de Dia Municipal

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha concedit al Centre de Dia Municipal d’Onda deu noves places subvencionades per a persones dependents, que se sumaran a les 15 places pensionades ja existents.

De les 40 places amb les quals compta actualment el Centre de Dia, ara 25 estaran cobertes amb esta ajuda de l’Administració Autonòmica. La resta dels usuaris gaudeixen d’una tarifa simbòlica, regulada per l’Ordenança fiscal, per la prestació dels serveis i les activitats exercides al Centre de Dia Municipal.

“Des d’este equip de govern hem fet un gran esforç per a aconseguir que el preu del centre siga accessible a les persones majors que ho necessiten, amb preus que varien en funció del nivell de dependència i el moment de la sol·licitud. Així, ajudem a totes les persones a rebre l’atenció que mereixen en igualtat d’oportunitats, com ja fem per a les famílies amb rendes més baixes, que tenen unes quotes més reduïdes”, ha manifestat la tinent d’alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella.

El Centre de Dia està destinat a persones majors de 60 anys i a persones que, independentment de l’edat, requerisquen cuidats per patir problemes funcionals i/o cognitius, seqüeles funcionals postintervenció quirúrgica o per accident. Des del centre se’ls ofereix transport adaptat porta a porta, manteniment de la salut, rehabilitació funcional i cognitiva, teràpia ocupacional i animació sociocultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.