fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda aconsegueix un augment en la col路laboraci贸 de la Generalitat per a pol铆tiques inclusives

Onda aconsegueix un augment en la col路laboraci贸 de la Generalitat per a pol铆tiques inclusives

L’ens auton貌mic ha confirmat un increment en les subvencions per a agents d’igualtat, per als centres de dia, els serveis especialitzats d’inf脿ncia i adolesc猫ncia i per als serveis socials generals.

L’Ajuntament d’Onda ha aconseguit que la Generalitat Valenciana augmente les quantitats econ貌miques que destina a la localitat perqu猫 s’invertisca en les pol铆tiques inclusives en 2019. Aix铆, des de la vicepresid猫ncia i Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives incrementaran la col路laboraci贸 amb la ciutat en diverses ajudes entre les quals es troben els agents d’igualtat, els centres de dia, els serveis especialitzats d’inf脿ncia i adolesc猫ncia, o els serveis socials generals. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha assegurat que “茅s una molt bona not铆cia per a la nostra localitat, que es mant茅 en un referent quant a pol铆tiques inclusives es refereix i ens ajudar脿 a confeccionar un pressupost encara m茅s social per al pr貌xim exercici. L’脿rea de Pol铆tica Social, que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, ha treballat sense descans per a aprofitar al m脿xim estes ajudes en el 2018 i el pr貌xim 2019 anem a veure com s’augmenten diverses subvencions gr脿cies a l’esfor莽 efectuat pel consistori”.

Aix铆, el Consell ha decidit augmentar en un 10% la partida destinada a Serveis Socials generals, passant de 420.000 euros a 460.000 euros; tamb茅 les ajudes destinades a agents d’igualtat passen de 33.000 a 54.000 euros i les del centre de dia de 234.000 euros a 265.000. A m茅s, altres subvencions com la de Pangea passen de 19.000 a 22.000 i les del Seafi/EEIIA de 33.000 a 47.000 euros. No obstant aix貌, des del departament de Pol铆tica Social del consistori expliquen que estan s贸n sol les que han eixit publicades i confirmades per la Conselleria i que s’est脿 a l’espera de resoluci贸 d’altres subvencions com les d’itineraris d’inserci贸 laboral que no han sigut publicades encara.

L’alcalde ha explicat que “volem situar a Onda en un lloc m茅s destacat encara en cohesi贸 i inclusi贸 social. Des de l’脿rea de Pol铆tica Social, que gestiona la tinent d’alcalde, Mari Carmen Aguilella, es fa un esfor莽 constant perqu猫 Onda siga un municipi integrador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.