fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda amplia l’horari d’estudi a la biblioteca per a l’猫poca d’ex脿mens

Onda amplia l’horari d’estudi a la biblioteca per a l’猫poca d’ex脿mens

El consistori escomet unes obres de millora per a la reorganitzaci贸 de sales que permetr脿 la futura ampliaci贸 dels horaris d’obertura dels espais destinats a estudiar.

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa l’horari ampliat per als estudiants de cara a l’猫poca d’ex脿mens que s’aproxima, abans de l’habitual. Aix铆, el tinent alcalde de Cultura, Llu铆s Pastor, ha informat que 鈥渟’ha habilitat una sala d’estudi en la primera planta per a aquells usuaris onders que vulguen aprofitar estes dates per a preparar els ex脿mens que s’aproximen. En contra de la informaci贸 que ha dif贸s el Partit Popular amb la finalitat de confondre a la gent, volem aclarir que l’horari s’ha ampliat, fins i tot abans del que es feia anys abans i la sala d’estudi romandr脿 oberta de 8 a 21.30 hores en els dies laborables i de 10 a 14 i de 17.30 a 20.30 hores els dissabtes, a m茅s d’habilitar-la els diumenges de 16.30 a 20.30 hores, excepte aquells que s贸n festius o vespres鈥.

Pastor explica que 鈥渆n esta legislatura hem escoltat als usuaris i hem dut a terme alguns canvis en els horaris per a facilitar l’acc茅s dels estudiants a este servei. Aix铆, observem que els diumenges al mat铆 no es feia 煤s de la sala d’estudi i passem a oferir este servei en les vesprades, amb un bon acolliment. Tot aix貌, se suma al fet que, enguany, s’est脿 facilitant este servei des de la pr猫via de les festes de Nadal, quan abans es feia nom茅s passades estes dates鈥.

Finalment, el tinent alcalde comenta que 鈥渁 m茅s, hem iniciat unes obres que permetran la reorganitzaci贸 de les sales per a una millor experi猫ncia dels usuaris. Amb aix貌, en un futur permetr脿 l’ampliaci贸 dels horaris dels espais destinats a l’estudi i a la consulta durant tot l’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.