fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda amplia l’horari d’estudi a la biblioteca per a l’època d’exàmens

Onda amplia l’horari d’estudi a la biblioteca per a l’època d’exàmens

El consistori escomet unes obres de millora per a la reorganització de sales que permetrà la futura ampliació dels horaris d’obertura dels espais destinats a estudiar.

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa l’horari ampliat per als estudiants de cara a l’època d’exàmens que s’aproxima, abans de l’habitual. Així, el tinent alcalde de Cultura, Lluís Pastor, ha informat que “s’ha habilitat una sala d’estudi en la primera planta per a aquells usuaris onders que vulguen aprofitar estes dates per a preparar els exàmens que s’aproximen. En contra de la informació que ha difós el Partit Popular amb la finalitat de confondre a la gent, volem aclarir que l’horari s’ha ampliat, fins i tot abans del que es feia anys abans i la sala d’estudi romandrà oberta de 8 a 21.30 hores en els dies laborables i de 10 a 14 i de 17.30 a 20.30 hores els dissabtes, a més d’habilitar-la els diumenges de 16.30 a 20.30 hores, excepte aquells que són festius o vespres”.

Pastor explica que “en esta legislatura hem escoltat als usuaris i hem dut a terme alguns canvis en els horaris per a facilitar l’accés dels estudiants a este servei. Així, observem que els diumenges al matí no es feia ús de la sala d’estudi i passem a oferir este servei en les vesprades, amb un bon acolliment. Tot això, se suma al fet que, enguany, s’està facilitant este servei des de la prèvia de les festes de Nadal, quan abans es feia només passades estes dates”.

Finalment, el tinent alcalde comenta que “a més, hem iniciat unes obres que permetran la reorganització de les sales per a una millor experiència dels usuaris. Amb això, en un futur permetrà l’ampliació dels horaris dels espais destinats a l’estudi i a la consulta durant tot l’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.