Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda apagarà les llums i el so de la fira d’atraccions durant dues hores perquè puguen gaudir els joves amb autisme

Onda apagarà les llums i el so de la fira d’atraccions durant dues hores perquè puguen gaudir els joves amb autisme

Ballester acorda esta mesura amb els firaires a petició de les famílies de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

La fira d’atraccions d’Onda apagarà les seues llums i sons demà de 17 a 19 hores perquè puguen gaudir de les atraccions les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Així ho ha acordat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, amb els firaires després d’atendre la petició dels familiars de les persones amb TEA, ja que este col·lectiu que sofrix alteració en el processament de la informació sensorial pot tenir problemes en exposar-se a sons estridents, llums incandescents o tumults de gent.

“Des d’este Ajuntament treballem per a fer d’Onda una ciutat inclusiva que no es deixe a ningú en el camí i per això nostra Fira ha de donar exemple i canviar petites coses perquè tots els ciutadans i visitants puguen gaudir d’esta setmana màgica. Ens sumem així, després d’atendre la petició d’este col·lectiu d’Onda, a altres ciutats espanyoles que pensen en les persones amb autisme i amb un petit gest, com silenciant durant unes hores la fira d’atraccions, arrenquen milers de somriures als nostres joves amb TEA”, ha apuntat la primera edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.