fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda aplicar脿 descomptes de 50 euros mensuals a cada alumne d’infantil

Onda aplicar脿 descomptes de 50 euros mensuals a cada alumne d’infantil

L’Ajuntament destinar脿 estes subvencions a programes esportius o culturals i repercutir脿 en un descompte de 50 euros per fam铆lia.

L’Ajuntament d’Onda destinar脿 108.350 euros en el pr貌xim curs a subvencionar escoles i centres educatius infantils que realitzen programes esportius i culturals per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. D’esta manera, des de setembre 2018 fins a juliol 2019, es descomptar脿 50 euros de les quotes mensuals a les fam铆lies amb fills que assisteixen a escoles infantils autoritzades per la Conselleria d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esports, de la Generalitat Valenciana i que estan inscrites en la Guia de Centres de la Generalitat Valenciana, aconseguint un total de 550 euros per xiquet. Esta quantitat ha augmentat respecte a l’any anterior. En este sentit, la regidora d’Educaci贸 d’Onda, Encarna Ribes, ha explicat que “volem arribar al m脿xim de persones que necessiten estes ajudes, ja que l’objectiu d’este govern 茅s no deixar-se a ning煤 pel cam铆, perqu猫 entre totes i tots fem Onda”.

Els requisits per a rebre esta ajuda s贸n que el xiquet o xiqueta estiga empadronat a Onda i que alg煤 dels seus pares o tutors legals, tamb茅 estiga empadronat almenys 3 anys en la localitat els 煤ltims 5 anys. Encara que podran estar exempts les persones que tinguen necessitat social urgent. Per part dels centres educatius, estos hauran d’estar al dia en el compliment de les seues obligacions tribut脿ries i a la Seguretat Social, perqu猫 es puga concedir esta subvenci贸. Encarna Ribes ha afirmat que “esta ajuda suposa un gran esfor莽 per a l’Ajuntament que, malgrat la situaci贸 econ貌mica, hem aconseguit fer cr茅ixer la quantia. L’educaci贸 茅s un servei fonamental per a la societat i tractem que siga de qualitat i accessible per a tots els onders”.

El termini de presentaci贸 de sol路licituds ser脿 de 15 dies, a partir de l’endem脿 de la publicaci贸 de l’extracte de la seua convocat貌ria en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia. Durant el termini per a resoldre el procediment, les persones sol路licitants podran fer les al路legacions que consideren oportunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.