Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda aposta per la innovació en el comerç minorista

Onda aposta per la innovació en el comerç minorista

El programa Innocomercio subvenciona fins al 50% de les iniciatives que emprenguen estes empreses en matèria d’innovació.

L’Ajuntament d’Onda formarà als comerços minoristes en tècniques innovadores amb el programa ‘Innocomercio’ de la Cambra de Comerç de Castelló. El projecte subvencionarà el 50% de les inversions en innovació i realitzarà un diagnòstic individualitzat de l’empresa. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “les xicotetes empreses són un gran motor de l’economia local, per açò apostem per este tipus d’iniciatives que ajuden i ofereixen una oportunitat avantatjosa per a adaptar-se a la competitivitat actual”.

Les empreses rebran un suport tutoritzat durant el curs, per a la integració de la cultura d’innovació en les seues estratègies d’actuació, amb l’objectiu principal de contribuir a la millora de la seua competitivitat. En el programa també s’inclou formació sobre publicitar un comerç en Internet i com gestionar Instagram per a augmentar vendes. “Comptar amb presència online és imprescindible per a un negoci. Oferim este tipus de formació perquè les PIMES disposen dels recursos necessaris per a adaptar-se a l’economia digital”, ha afirmat Ángel Badenas.

El tinent d’alcalde ha conclòs dient que “entre totes i tots fem Onda, per aqueix motiu volem recolzar i col·laborar amb els comerços minoristes de la localitat, que han patit la crisi econòmica del 2008, creant oportunitats per a tots i totes, sense deixar-nos a ningú pel camí” i ha afegit que “des del consistori estem duent a terme diverses mesures per a millorar la situació del xicotet comerç, com la renovació del Pla d’Acció Comercial que arreplega les inquietuds dels negocis locals o els convenis que signem anualment amb Onda Centre Comercial i la Cambra de Comerç de Castelló que possibiliten accions com estes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.