fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda arreplega una tona de residus orgànics en el primer mes pilot del ‘cinquè contenidor’

Onda arreplega una tona de residus orgànics en el primer mes pilot del ‘cinquè contenidor’

L’alcalde valora positivament la implantació del servei en aquest període de prova en el qual participen veïns i veïnes de l’avinguda Catalunya

El ‘cinquè contenidor’ va guanyant pes a Onda. Així ho ha comunicat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha valorat positivament els primers resultats. En total, els contenidors marrons ubicats a l’avinguda Catalunya i voltants han arreplegat més de 1.000 quilos de matèria orgànica entre el 21 de març i el 18 d’abril. “Estem molt satisfets per la implicació dels veïns que viuen en aquest barri. Aconseguir una Onda més sostenible és una tasca de tots i totes i els resultats del primer mes de vida d’aquest projecte pilot ens conviden a continuar avançant amb convicció”, ha afirmat l’alcalde.

A través d’una subvenció de 20.000 euros de programes mediambientals de Reciclatge, l’Ajuntament va iniciar aquesta campanya per a implantar aquest projecte inicialment en aquesta zona del municipi i en el cas de resultar reeixida per la seua acceptació, ampliar la mesura a la totalitat del terme. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat que “la posada en marxa progressiva d’aquest servei permetria una major optimització quant a la seva prestació i podríem plantejar també la recollida en centres escolars o centres públics, per exemple”. La prova s’està desenvolupant al llarg de vint setmanes durant les quals la freqüència del servei no vària, realitzant-se els dimarts, dijous i dissabtes, permetent als veïns continuar amb aquest reciclatge.

Finalment, l’alcalde Ximo Huguet ha aprofitat l’ocasió per a agrair als veïns la seua col·laboració i participació en aquest projecte. “Aquests resultats són un èxit i manifesten la voluntat dels onders per millorar la qualitat de vida, la higiene i el civisme de la ciutat, així com reforcen el fort compromís que té aquest equip de govern i la regidoria de Sostenibilitat que gestiona el tinent d’alcalde Ángel Badenas, amb el medi ambient. Amb aquesta acció, comprovem una vegada més com la ciutadania i l’Ajuntament treballem junts per a construir una ciutat més neta i sostenible”, ha afirmat Huguet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.