fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda assessora a joves estudiants en autoocupaci贸 i recolza els seus projectes emprenedors

Onda assessora a joves estudiants en autoocupaci贸 i recolza els seus projectes emprenedors

El president del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 i alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha participat en una xarrada informativa dirigida a alumnes dels cicles formatius d’Administraci贸 i Gesti贸 i Comer莽 de l’institut d’Educaci贸 Secund脿ria Serra d’Espad脿.

Un total de 80 joves de la localitat han rebut informaci贸 sobre l’acc茅s al mercat laboral sent emprenedors i se’ls ha orientat respecte als passos que s’ha de seguir en cas de tenir una idea de negoci. A m茅s de respondre a tots els seus dubtes, se’ls ha explicat els projectes que est脿 duent a terme el Consorci de la Cer脿mica com el de ‘Potenciaci贸 de l’autoocupaci贸 i suport a les Pimes’, amb el qual s’ofereix al ciutad脿 de forma gratu茂ta dos serveis.

Concretament, sobre el projecte ‘Potenciaci贸 de l’autoocupaci贸 i suport a les PIMES’, se’ls ha explicat que mitjan莽ant la xarxa PAE (Punt d’Atenci贸 a l’Emprenedor), se’ls pot assessorar en tot el proc茅s de creaci贸 d’empresa, tan aut貌nom com societat. Quant a la ‘Tutoritzaci贸 en la transmissi贸 d’empreses’, se’ls ha informat en qu猫 consisteix el projecte, detallant que hi ha negocis que per distints motius, en compte de tancar-se definitivament, poden ser traspassats a altres persones interessades a tenir la seva pr貌pia empresa i d’aquesta manera, continuar amb l’activitat. Aix铆 mateix, els alumnes onders saben ja que a trav茅s d’aquest servei, en el cas d’estar interessats, se’ls ajudar脿 i acompanyar脿 en tot el proc茅s de transmissi贸 quant a informaci贸 d’alta, registre d’activitat, subvencions, impostos, etc. En aquest sentit, Ximo Huguet ha assegurat que “continuarem realitzant xarrades en els centres educatius i sumant esfor莽os per a assessorar a l’emprenedor i guiar a aquells que desitgen mantenir alguna activitat empresarial per a fomentar la creaci贸 d’ocupaci贸, la reactivaci贸 econ貌mica i el creixement de la ciutat”.

Sota aquestes premisses, el president ha convidat als joves a rec贸rrer a aquests serveis gratu茂ts i ha destacat que “l’objectiu final 茅s impulsar la creaci贸 d’ocupaci贸, fomentant la cultura emprenedora i potenciant la competitivitat de les empreses existents i la promoci贸 econ貌mica dels municipis que participen en el Consorci, assessorant i acompanyant a emprenedors durant tot l’itinerari de creaci贸 de l’empresa, des de l’inici de la idea fins a la seua consolidaci贸 del projecte empresarial generador d’ocupaci贸”.
A Onda, aquest servei d’assessoria i tutoritzaci贸 en la transmissi贸 d’empreses es troba en la Casa de la Cultura i at茅n els dimecres alterns en horari de 8.00 a 14.00 hores i els dijous alterns de 8.00 a 15.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.