fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda buscar脿 adherir-se al programa Edificant per a construir una nova Secci贸 de l’IES

Onda buscar脿 adherir-se al programa Edificant per a construir una nova Secci贸 de l’IES

L’alcalde d’Onda Ximo Huguet ha anunciat la intenci贸 de l’equip de govern de sol路licitar al Ple l’adhesi贸 del consistori al Programa Edificant de la Generalitat Valenciana per a construir noves instal路lacions educatives en el municipi.

Fa unes setmanes, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; la regidora d’Educaci贸 del consistori, Encarna Ribes; i la regidora d’Urbanisme Marta Piquer; van mantenir una reuni贸 amb la representant de la Conselleria Inmaculada S谩nchez, i altres t猫cnics, per a determinar de forma conjunta quines actuacions en mat猫ria d’infraestructures escolars es podrien tramitar a partir del 2018 a la localitat. Durant la trobada es va assenyalar la necessitat de construir una nova Secci贸 de l’IES Sierra de Espad谩n, la qual cosa podria ser una soluci贸 definitiva a les defici猫ncies que actualment presenta el centre.

Cal recordar que el pla Edificant pret茅n agilitar els tr脿mits per a la construcci贸 i millora dels centres educatius permetent als ajuntaments la tramitaci贸 dels expedients per a les actuacions que consideren priorit脿ries en els centres educatius. Els municipis s贸n els encarregats de presentar les sol路licituds i la Generalitat ser脿 la que generar脿 el cr猫dit. En este sentit, Huguet ha destacat que “per a arribar a este punt, primer l’Ajuntament ha d’adherir-se al Pla de l’ens auton貌mic i, una vegada acollits a ell, s’iniciarien els tr脿mits per a realitzar actuacions en esta mat猫ria. Per a莽貌, sol路licitarem al Ple l’adhesi贸 per a la construcci贸 del nou edifici que pagaria la Generalitat”.

Des de l’inici de legislatura s’ha demostrat que per a l’actual equip de govern l’educaci贸 茅s un pilar b脿sic i han mostrat la seua preocupaci贸 per comptar a Onda amb unes instal路lacions dignes. “Aconseguim que la Conselleria, que 茅s qui t茅 les compet猫ncies en esta mat猫ria, actuara en 2017 en els patis del CEIP Miralcamp i arreglara algunes defici猫ncies que presentava la Secci贸”, ha recordat Huguet, qui s’ha mostrat “confiant” i espera que “la resta de grups pol铆tics vote a favor d’adherir-se a este Pla que permetria agilitar el proc茅s”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.