fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda convoca les subvencions per a la realització de programes de participació ciutadana

Onda convoca les subvencions per a la realització de programes de participació ciutadana

El BOP va publicar les bases d’aquesta convocatòria dotada amb 35.000 euros i dirigida a les associacions i entitats ondenses.

L’Ajuntament d’Onda ha convocat, una edició més, la línia de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense ànim de lucre que incentiva la realització de programes de participació ciutadana.

Així, el govern municipal finançarà amb un total de 35.000 euros aquelles iniciatives que fomenten iniciatives de participació ciutadana. La quantia màxima de l’ajuda a concedir serà del 75% del cost total del programa pel qual se sol·licita la subvenció.

Les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), on també es podran descarregar les bases així com la documentació necessària.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que “des de le Ajuntament estem treballant per a oferir als ondenses les millors activitats i programes participatius per a quan tornem a la normalitat”.

D’altra banda, les entitats beneficiàries hauran d’estar legalment constituïdes i estar inscrites en el registre d’associacions de l’Ajuntament amb una antiguitat mínima de dos anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.