fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda convoca les subvencions per a la realitzaci贸 de programes de participaci贸 ciutadana

Onda convoca les subvencions per a la realitzaci贸 de programes de participaci贸 ciutadana

El BOP va publicar les bases d’aquesta convocat貌ria dotada amb 35.000 euros i dirigida a les associacions i entitats ondenses.

L’Ajuntament d’Onda ha convocat, una edici贸 m茅s, la l铆nia de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense 脿nim de lucre que incentiva la realitzaci贸 de programes de participaci贸 ciutadana.

Aix铆, el govern municipal finan莽ar脿 amb un total de 35.000 euros aquelles iniciatives que fomenten iniciatives de participaci贸 ciutadana. La quantia m脿xima de l’ajuda a concedir ser脿 del 75% del cost total del programa pel qual se sol路licita la subvenci贸.

Les sol路licituds es podran presentar de manera telem脿tica a trav茅s de la seu electr貌nica de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), on tamb茅 es podran descarregar les bases aix铆 com la documentaci贸 necess脿ria.

El regidor de Joventut, Innovaci贸 i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que “des de le Ajuntament estem treballant per a oferir als ondenses les millors activitats i programes participatius per a quan tornem a la normalitat”.

D’altra banda, les entitats benefici脿ries hauran d’estar legalment constitu茂des i estar inscrites en el registre d’associacions de l’Ajuntament amb una antiguitat m铆nima de dos anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.