fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda coordina els efectius de seguretat de cara les festes de Setmana Santa i Pasqua

Onda coordina els efectius de seguretat de cara les festes de Setmana Santa i Pasqua

A la Junta Local de Seguretat, copresidida per l’alcalde Ximo Huguet, i el subdelegat de Govern de Castell贸, David Barelles, s’ha destacat el descens de les infraccions penals en Onda en l’煤ltim any

Ahir es va celebrar la Junta Local de Seguretat, a l’Ajuntament d’Onda, que ha estat copresidida per l’alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, i el subdelegat de Govern de Castell贸, David Barelles. Tamb茅 van participar representants de la Policia Local, com l’Intendent Principal Cap i l’Oficial Cap d’Administraci贸; aix铆 com comandaments de la Gu脿rdia Civil i de la Unitat Adscrita al Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana.

Durant la reuni贸, es van establir les bases per les quals els efectius de les tres Forces i Cossos de Seguretat es coordinaran de cara a la celebraci贸 de les pr貌ximes festes de la Setmana Santa i Pasqua. Concretament, es far脿 especial insist猫ncia i es duplicaran els serveis durant els dos caps de setmana, ja que confluiran els actes religiosos amb diversos esdeveniments esportius, la Pasqua Taurina i la Pasqua del Col路lectiu Sonora, per la qual cosa s’espera que se sobrepasse la xifra de 6.000 persones en la suma d’esdeveniments.
L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha valorat les dades aportades de seguretat ciutadana a la localitat, i ha animat a treballar en la mateixa direcci贸, perqu猫 els actes programats siguen “un 猫xit de participaci贸 ciutadana i tamb茅 de seguretat”.

Per la seua banda, el subdelegat del Govern de Castell贸, David Barelles, ha destacat “l’important augment” de la seguretat que s’est脿 registrant en la localitat d’Onda, gr脿cies a la coordinaci贸 de totes les Forces i Cossos de Seguretat. Concretament, en l’煤ltim exercici 2016, “l’铆ndex d’infraccions penals s’ha redu茂t en un 1,27%”, alhora que “el nivell d’esclariments de delictes 茅s del 45%” en la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.