fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda destina 43.000 euros a ajudes per a la realitzaci贸 d’activitats culturals

Onda destina 43.000 euros a ajudes per a la realitzaci贸 d’activitats culturals

L’脌rea de Cultura que dirigeix Llu铆s Pastor at茅n les necessitats de les associacions onderes i fomenta l’activitat cultural en la ciutat.

L’Ajuntament d’Onda destinar脿 43.000 euros a fomentar l’activitat cultural en la ciutat. La Junta de Govern ha aprovat la concessi贸 d’estes subvencions dirigides a aquelles associacions que han proposat al consistori la realitzaci贸 d’esdeveniments o activitats destinades a impulsar l’inter猫s dels onders per la cultura i a enriquir la programaci贸 cultural de la ciutat. El tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, Llu铆s Pastor, ha destacat que a trav茅s d’estes ajudes el consistori pret茅n “fomentar l’activitat cultural en la ciutat, dinamitzar els espais municipals i recolzar al teixit cultural local”.

L’Ajuntament ha valorat especialment els projectes presentats per les associacions onderes tenint en compte la seua repercussi贸. A m茅s, ha atorgat major puntuaci贸 a aquells projectes que defensen i impulsen la igualtat, l’煤s del valenci脿, la inclusi贸 de persones amb diversitat funcional i si col路laboren en jornades municipals de l’Ajuntament.

A l’hora de sol路licitar les ajudes, estes entitats han presentat el projecte amb detall, explicant les seues activitats, els seus objectius i la seua finalitat, aix铆 com han aportat altres dades com a pressupost, calendari d’activitats o recursos necessaris. Estes subvencions serviran per a subvencionar fins al 75% del cost total del programa de cada associaci贸 sol路licitant. Aix铆, des del consistori s’ha establit que es finan莽ar脿 el muntatge d’espectacles, actes culturals, tallers i cursos; les despeses de material, transport i allotjament; la col路laboraci贸 de personal t猫cnic, o despeses de propaganda o publicitat, per exemple.

Estes subvencions s’emmarquen dins de les l铆nies i programes de suport al sector cultural impulsats des de l’Ajuntament que lidera l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet. En este sentit, Pastor ha recordat que “el consistori renova any rere any el seu comprom铆s amb la cultura mitjan莽ant la signatura de convenis amb entitats locals, com per exemple les bandes de m煤sica d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.