Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda duu a terme la posada a punt dels centres educatius durant l’estiu

Onda duu a terme la posada a punt dels centres educatius durant l’estiu

El consistori ha actuat en tasques de manteniment durant el període estival en diferents centres de la localitat.

L’Ajuntament d’Onda ha posat a punt els col·legis de la localitat per a l’inici del curs escolar durant els mesos d’estiu. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat per la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament, Marta Piquer, ha visitat la marxa d’algun dels treballs de manteniment que s’han dut a terme durant l’estiu en diferents col·legis de la localitat. Huguet ha posat en valor la col·laboració que es realitza des de l’Ajuntament amb els centres educatius i amb la Conselleria d’Educació “amb l’objectiu de posar a punt les aules i els edificis de cara al començament del nou curs escolar que està pròxim a iniciar-se. L’Educació és una de les màximes prioritats d’este equip de govern i, per açò, des de l’Ajuntament realitzem este tipus de treballs durant tot l’any, encara que els intensifiquem durant el període de descans lectiu per a minimitzar les molèsties que puguen causar en els usuaris dels centres educatius”.

Estes mesures se sumen a les importants iniciatives que es duen a terme des del consistori en l’àmbit educatiu com poden ser comptar amb una Escoleta d’Estiu, el Menjador Escolar o les ajudes i beques destinades als estudiants. Durant les últimes setmanes, en els diferents col·legis d’Onda s’estan duent a terme diversos treballs i s’abasten tasques com pintat de parets, baranes i portes, treballs de lampisteria i fusteria, o arranjament d’elements d’il·luminació o panys.

A més, l’alcalde ha avançat que “aviat es procedirà a la neteja de tots els centres escolars perquè quan arranque el curs estiga tot en òptimes condicions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.