fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda espera l’autorització de Conselleria per a actuar al Camí Vell de Betxí

Onda espera l’autorització de Conselleria per a actuar al Camí Vell de Betxí

L’alcalde insta a l’ens autonòmic, que és qui té les competències, a poder realitzar millores en diferents trams d’esta via que presenta un alt grau de deterioració.

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha sol·licitat a Conselleria que permeta al consistori realitzar diferents obres de reacondicionament al Camí Vell de Betxí, que presenta zones amb grans sots i desperfectes.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que, “per tractar-se d’una via pecuària, l’Ajuntament no té competència per a poder realitzar unes millores que s’han convertit ja en prioritàries davant l’alt grau de deterioració que presenta el camí i el perill que comporta tant per als onders com per als visitants d’altres localitats que transiten per esta via diàriament”. Així mateix, cal assenyalar que esta via té una gran afluència de tràfic, incloent-hi el pas de vehicles pesats.

Des del mes de març s’està esperant una resposta per part de l’ens autonòmic perquè concedisca a l’Ajuntament l’autorització pertinent. Concretament, s’ha sol·licitat poder actuar en dues zones, una més al sud de 730 metres de longitud i una altra més al nord de 365 metres, per a procedir a la repavimentació pròpiament dita amb aglomerat asfàltic de les superfícies.

L’alcalde espera que al més prompte possible la Conselleria done llum verda a l’Ajuntament per a arreglar estos trams que presenten un nivell de deterioració molt avançat i en els quals no s’ha realitzat cap manteniment important en els últims 15 anys. “Des de l’equip de govern seguirem reclamant a l’ens competent per a donar resposta a les necessitats dels veïns i contribuir a millorar la seva seguretat, donant una solució a curt termini als greus problemes

Leave a Reply

Your email address will not be published.