Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda forma a professorat i famílies onderes en noves pràctiques educatives

Onda forma a professorat i famílies onderes en noves pràctiques educatives

El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ ha albergat les segones jornades de formació gratuïtes destinades a docents, i pares i mares de la localitat, que han conclòs este dissabte amb una multitudinària participació.

Després de l’èxit collit el passat any, l’àrea d’Educació del consistori, en col·laboració amb els Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana (CEFIRE), ha organitzat estes segones jornades que s’han centrat en les noves pràctiques educatives.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educació, Encarna Ribes, van inaugurar divendres passat estes jornades que tenen com a objectiu oferir i millorar la formació del personal docent, així com aportar informació a les famílies per a repercutir de forma positiva en els més xicotets i joves de la localitat.

En este sentit, Ribes ha explicat que “l’equip de govern té un compromís constant amb l’educació i amb la millora de les pràctiques educatives en els centres docents d’Onda. És per açò que sempre aportarem tots els recursos que siguen necessaris, dins de la nostra competència, per a garantir una formació de qualitat a l’alumnat. A més, considerem que unes jornades com estes, dirigides a pares i a professorat, poden suposar també una posada en comú sobre les noves pràctiques educatives que atenen les noves necessitats que sorgeixen en l’aula i que ja estan implantant-se en els centres”.

Durant estes jornades que van finalitzar este dissabte, els participants han assistit a diferents conferències i tallers impartits per importants ponents especialitzats sobre ‘Programa REPTE’, ‘Mindfullness’ o ‘Neurociència i educació inclusiva’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.