fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda impulsa el seu sector industrial com futura Àrea Estratègica de la Comunitat Valenciana

Onda impulsa el seu sector industrial com futura Àrea Estratègica de la Comunitat Valenciana

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el tinent alcalde de Territori i Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, s’han reunit amb el gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romá, per a plantejar diferents accions que ajuden a aconseguir l’objectiu de l’actual equip de govern: que l’àrea empresarial d’Onda siga declarada ‘Àrea Industrial Estratègica de la Comunitat Valenciana’.

Per a aconseguir-ho, l’equip de govern està treballant junt amb FEPEVAL basant-se en la futura llei de la Generalitat de ‘Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana’, que de moment es troba en fase d’avantprojecte i suposarà un impuls a l’economia de la regió. “L’objectiu és convertir a Onda en una zona estratègica i diversificar l’economia, així com fer un pas més en l’aposta d’aquest equip de govern pel sector industrial de la zona com estratègic, donant-li valor afegit i atraient nous negocis”, ha explicat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

Aquesta futura àrea estratègica del municipi estaria conformada per 12 polígons, que ocupen un total de 10 milions de metres quadrats, on l’Ajuntament manté servei com la recollida de residus, l’enllumenat públic, el clavegueram, l’arreplega d’aigües residuals i la seua depuració, l’aigua potable i la fibra òptica de moltes zones, així com tots els vials. A més, el consistori treballa per a establir la full de ruta per a oferir més serveis, consensuant-los amb els interessos dels agents socials implicats i així aconseguir que Onda es convertisca en àrea estratègica. En aquest sentit, l’alcalde ha remarcat el potencial d’este sector industrial, “ja que per cada lloc de treball creat en la indústria genera altres dos llocs més en sectors afins, creant una cadena de foment de l’ocupació i la creació d’oportunitats per a l’emprenedoria,

Leave a Reply

Your email address will not be published.