fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda inicia el ‘Taller d’Ocupaci贸 Onda VI’ que permet formar i donar ocupaci贸 a 10 onders

Onda inicia el ‘Taller d’Ocupaci贸 Onda VI’ que permet formar i donar ocupaci贸 a 10 onders

L’equip de govern aconsegueix un taller en Agricultura Ecol貌gica que d贸na una nova oportunitat laboral a ve茂ns aturats.

La tinent d’alcalde de Personal de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha donat la benvinguda als deu onders que formaran part durant els pr貌xims 12 mesos del ‘Taller d’Ocupaci贸 Onda VI’ que ha aconseguit l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet.

Estos ve茂ns del municipi, que fins al moment estaven aturats, s’especialitzaran en ‘Agricultura Ecol貌gica’ i en ‘Activitats auxiliars en Agricultura’. “Estos onders, que han sigut seleccionats pel SERVEF, es beneficiaran de quasi 2.000 hores de formaci贸 en alternan莽a amb el treball o la pr脿ctica professional, que estar脿 dirigida a l’aprenentatge, la qualificaci贸 i adquisici贸 d’experi猫ncia professional. A m茅s, si superen la formaci贸 obtindran els certificats de professionalitat de nivell 1 i de nivell 2, la qual cosa els brindar脿 un major ventall de possibilitats en el m贸n laboral”, ha explicat Aguilella.

Les classes te貌riques s’impartiran al Centre de Formaci贸 de l’antic Col路legi Monteblanco i les classes pr脿ctiques s’impartiran a una aula externa congeniada amb la Cooperativa Nuestra Se帽ora de la Esperanza. A m茅s de la participaci贸 de 10 alumnes que es formaran en les dues especialitats, s’ha contractat per a este projecte a un director, un professor de suport, un docent de l’especialitat i un auxiliar administratiu. Tots els participants estaran contractats a jornada completa a excepci贸 del personal administratiu i el professor de suport que seran contractats a mitja jornada. En este sentit, Aguilella ha destacat que “gr脿cies al bon treball que s’ha realitzat des de l’Ajuntament, hem aconseguit una subvenci贸 d’uns 200.000 euros que, al costat de la nostra aportaci贸 econ貌mica municipal, destinarem a este projecte dirigit a incrementar l’ocupabilitat dels onders”.

Des de l’entrada a l’Ajuntament de l’actual equip de govern, s’estan prioritzant les pol铆tiques de formaci贸 i ocupaci贸 a trav茅s de programes dirigits especialment a aturats. 脡s per a莽貌 que en 2018 s’invertir脿 m茅s d’1,5 milions d’euros en a莽貌. “Este Taller d’Ocupaci贸 茅s un dels molts programes que hem aconseguit per a dur-los a terme el pr貌xim any, que arribaran a donar una oportunitat laboral a un m铆nim de 81 persones”, ha recordat Mari Carmen Aguilella, qui ha acabat dient que, “encara que sabem que l’ocupaci贸 no 茅s una compet猫ncia municipal, no podem deixar de posar el nostre gra d’arena per a ajudar a la gent d’Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.