Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda intensifica les mesures de seguretat per a la Fira

Onda intensifica les mesures de seguretat per a la Fira

S’utilitzaran elements antiatropellament en actes multitudinaris.

Onda es prepara per a la Fira i per a açò s’està coordinant des de l’Ajuntament un important dispositiu de seguretat. Es preveu realitzar un nou reforç de seguretat en la via pública per a garantir el bon desenvolupament dels actes festius, principalment durant els multitudinaris.

Així ho ha anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, després de la Junta Local de Seguretat que ha presidit amb el Subdelegat de Govern a Castelló, David Barelles, i en la qual ha estat present la regidora de Policia Local, Mari Carmen Aguilella. Durant la reunió, s’ha establit el dispositiu de seguretat de la Fira d’Onda, en la qual Policia Local i Guàrdia Civil, coordinaren les seues forces per a donar cobertura a qualsevol incidència que puga sorgir.

A més, s’han perfilat els detalls d’un dispositiu de festes que torna a fer especial èmfasi en la seguretat en els esdeveniments on es produeixen grans concentracions de persones, tenint en compte a més, els últims atemptats perpetrats a Barcelona i Cambrils. En este sentit, Huguet ha destacat que “seguirem les recomanacions del Govern, vigilant especialment el control dels accessos als vehicles en diferents zones de la ciutat amb vehicles de policia, bol·lards i obstacles pesats, entre altres mesures que ja es van aplicant habitualment, al que se sumen dispositius amb més agents desplegats entre la Policia Local i la Policia Autonòmica, que actuaran de manera coordinada al costat d’altres cossos com a Protecció Civil”.

Així mateix, Huguet ha informat que “la Fira converteix Onda, tradicionalment, en un punt de trobada de milers de persones arribats des de diferents punts de la província. Per açò, un total de 600 efectius es mobilitzaran durant la Fira per a garantir la tranquil·litat durant els festejos”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.