fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertir脿 40.000 euros a millorar el Teatre M贸naco

Onda invertir脿 40.000 euros a millorar el Teatre M贸naco

Les obres es portaran a terme per una empresa local i consistiran en la millora dels serveis del soterrani i les escales d’acc茅s a estos.

L’Ajuntament d’Onda millorar脿 les cond铆cies del Teatre M貌naco per a oferir un millor servei a la ciutadania i als visitants que s’acosten a les instal路lacions a qualsevol dels molts esdeveniments que es programen. La regidora d’Urbanisme de la localitat, Marta Piquer, explica que “es dur脿 a terme una reforma important en els serveis del soterrani, tant en els d’homes com en els de dones, desinstal路lant el que fins ara existia i duent a terme una nova distribuci贸 per a guanyar en comoditat dels usuaris. Estos treballs s贸n un nou exemple d’obres reals i modestes que milloren la vida de la ciutadania com les que portem realitzant des de l’inici de la legislatura, gr脿cies a les gestions fetes per l’equip de govern que dirigeix l’alcalde, Ximo Huguet”.

Els treballs costaran 40.000 euros i es duran a terme per l’empresa ondera 脌rea General de Construcci贸 SL “perqu猫 apostem per la rehabilitaci贸 i les reformes com una manera d’impulsar l’economia local, fent que moltes empreses que es van veure afectades per la crisi puguen veure en estos xicotets treballs una manera de recuperaci贸. Per a este equip de govern 茅s prioritari, sempre en la mesura del legalment possible, que les signatures del municipi tinguen prefer猫ncia en este tipus de situacions”, comenta Piquer.

Les obres consistiran en el canvi de la instal路laci贸 de lampisteria, electricitat, desguassos, sanitaris, v脿ters, aixeteria i espills. A m茅s, s’afegir脿 un nou abocador que no existia i que facilitar脿 el treball de neteja. Aix铆 mateix, es pintar脿 la zona d’acc茅s i es canviar脿 la barana de les escales per a adaptar-la a les noves normatives de seguretat. La regidora conclou que “des del govern de Ximo Huguet tenim molt clar que cal millorar diverses instal路lacions municipals que donen servei als ve茂ns d’Onda, aix铆 ho vam fer amb els recintes esportius i ara estem millorant un altre tipus d’edificis municipals, com el mercat o ara este emblem脿tic teatre de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.