Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda invertirà 40.000 euros a millorar el Teatre Mónaco

Onda invertirà 40.000 euros a millorar el Teatre Mónaco

Les obres es portaran a terme per una empresa local i consistiran en la millora dels serveis del soterrani i les escales d’accés a estos.

L’Ajuntament d’Onda millorarà les condícies del Teatre Mònaco per a oferir un millor servei a la ciutadania i als visitants que s’acosten a les instal·lacions a qualsevol dels molts esdeveniments que es programen. La regidora d’Urbanisme de la localitat, Marta Piquer, explica que “es durà a terme una reforma important en els serveis del soterrani, tant en els d’homes com en els de dones, desinstal·lant el que fins ara existia i duent a terme una nova distribució per a guanyar en comoditat dels usuaris. Estos treballs són un nou exemple d’obres reals i modestes que milloren la vida de la ciutadania com les que portem realitzant des de l’inici de la legislatura, gràcies a les gestions fetes per l’equip de govern que dirigeix l’alcalde, Ximo Huguet”.

Els treballs costaran 40.000 euros i es duran a terme per l’empresa ondera Àrea General de Construcció SL “perquè apostem per la rehabilitació i les reformes com una manera d’impulsar l’economia local, fent que moltes empreses que es van veure afectades per la crisi puguen veure en estos xicotets treballs una manera de recuperació. Per a este equip de govern és prioritari, sempre en la mesura del legalment possible, que les signatures del municipi tinguen preferència en este tipus de situacions”, comenta Piquer.

Les obres consistiran en el canvi de la instal·lació de lampisteria, electricitat, desguassos, sanitaris, vàters, aixeteria i espills. A més, s’afegirà un nou abocador que no existia i que facilitarà el treball de neteja. Així mateix, es pintarà la zona d’accés i es canviarà la barana de les escales per a adaptar-la a les noves normatives de seguretat. La regidora conclou que “des del govern de Ximo Huguet tenim molt clar que cal millorar diverses instal·lacions municipals que donen servei als veïns d’Onda, així ho vam fer amb els recintes esportius i ara estem millorant un altre tipus d’edificis municipals, com el mercat o ara este emblemàtic teatre de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.