fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda invertirà 750.000 euros amb fons propis en les àrees industrials durant 2020

Onda invertirà 750.000 euros amb fons propis en les àrees industrials durant 2020

L’objectiu del govern municipal és sumar competitivitat als polígons per a atraure més inversions i generar ocupació.

L’Ajuntament d’Onda ja ha invertit més de 100.000 en l’asfaltat i està en procés de licitació d’inversions per valor de 650.000 euros per a la implantació de fibra òptica en diversos polígons, la creació d’una eina web per a inversors amb informació dels polígons; serveis contra incendis; vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, millora de zones verdes i la construcció d’un carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins a Onda.

Totes estes inversions s’executaran a pesar que la Generalitat Valenciana ha eliminat les ajudes de l’IVACE que tenia previstes, la qual cosa suposa la pèrdua d’inversions per valor aproximat de 500.000 euros per a la millora de competitivitat d’àrees industrials.

Sobre este tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha defensat que “esta decisió unilateral del Consell ha suposat una maçada per a l’economia d’Onda i la competitivitat de les nostres empreses. Però des del govern municipal continuarem treballant i invertint, encara que a un ritme menor a causa de l’eliminació dels diners de la Generalitat Valenciana”.

Aguilella també ha apuntat que “estem treballant segons la demanda de les nostres empreses, ja que moltes ens havien sol·licitat a l’Ajuntament d’Onda la instal·lació de circuits de videovigilància privada per a controlar la seguretat de les àrees empresarials. I creiem que és necessari crear infraestructures perquè les nostres àrees industrials permeten que les empreses d’Onda siguen més competitives i tinguem un creixement sostenible amb el medi ambient”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.