fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertir脿 750.000 euros amb fons propis en les 脿rees industrials durant 2020

Onda invertir脿 750.000 euros amb fons propis en les 脿rees industrials durant 2020

L’objectiu del govern municipal 茅s sumar competitivitat als pol铆gons per a atraure m茅s inversions i generar ocupaci贸.

L’Ajuntament d’Onda ja ha invertit m茅s de 100.000 en l’asfaltat i est脿 en proc茅s de licitaci贸 d’inversions per valor de 650.000 euros per a la implantaci贸 de fibra 貌ptica en diversos pol铆gons, la creaci贸 d’una eina web per a inversors amb informaci贸 dels pol铆gons; serveis contra incendis; vigil脿ncia a trav茅s de circuit tancat de televisi贸 connectat a la Policia Local, millora de zones verdes i la construcci贸 d’un carril bici que unir脿 part de la zona industrial, des del Baixador de Betx铆, fins a Onda.

Totes estes inversions s’executaran a pesar que la Generalitat Valenciana ha eliminat les ajudes de l’IVACE que tenia previstes, la qual cosa suposa la p猫rdua d’inversions per valor aproximat de 500.000 euros per a la millora de competitivitat d’脿rees industrials.

Sobre este tema, l’edil d’Hisenda i Ocupaci贸, Salvador Aguilella, ha defensat que “esta decisi贸 unilateral del Consell ha suposat una ma莽ada per a l’economia d’Onda i la competitivitat de les nostres empreses. Per貌 des del govern municipal continuarem treballant i invertint, encara que a un ritme menor a causa de l’eliminaci贸 dels diners de la Generalitat Valenciana”.

Aguilella tamb茅 ha apuntat que “estem treballant segons la demanda de les nostres empreses, ja que moltes ens havien sol路licitat a l’Ajuntament d’Onda la instal路laci贸 de circuits de videovigil脿ncia privada per a controlar la seguretat de les 脿rees empresarials. I creiem que 茅s necessari crear infraestructures perqu猫 les nostres 脿rees industrials permeten que les empreses d’Onda siguen m茅s competitives i tinguem un creixement sostenible amb el medi ambient”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.