fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda millorarà el servei de la biblioteca amb altra subvenció de la Conselleria de quasi 6 mil euros

Onda millorarà el servei de la biblioteca amb altra subvenció de la Conselleria de quasi 6 mil euros

La biblioteca ondera és la tercera de la Comunitat Valenciana que més diners aconsegueix, per sobre de municipis més grans.

L’Ajuntament d’Onda ha tornat a aconseguir una nova subvenció. En esta ocasió, la biblioteca rebrà una ajuda d’aproximadament 6.000 euros provinent de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport.

En este sentit, el tinent d’alcalde Lluís Pastor ha informat que l’import de la subvenció concedida per la Generalitat Valenciana “anirà destinada a la realització d’activitats de foment de la lectura i a diversos cursos que es duen a terme des de la biblioteca durant tot l’any, com el ‘Book Trailer’ o la ‘Bebeteca’, amb l’objectiu de seguir fomentant la lectura entre els ciutadans d’Onda”.

Així mateix, Pastor ha mostrat la seua satisfacció per “haver sigut la tercera població de la Comunitat Valenciana que més diners ha aconseguit d’esta subvenció de la Conselleria, per damunt de municipis més grans, amb una major densitat de població i que gestionen, en alguns casos, una xarxa de biblioteques. Esta dada demostra que l’esforç que estem realitzant està donant els seus fruits i els onders podran gaudir de millores en els serveis que oferim”.

Finalment, el tinent d’alcalde d’Onda ha recordat que des de la regidoria que dirigeix, en el mes de setembre ja es va aconseguir una gran ajuda econòmica de la Conselleria, d’uns 10.000 euros, que s’ha destinat a l’adquisició de diferent equipament i material bibliogràfic, “la qual cosa ens ha permès seguir treballant a atendre les necessitats dels veïns onders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.