fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda millorar脿 el servei de la biblioteca amb altra subvenci贸 de la Conselleria de quasi 6 mil euros

Onda millorar脿 el servei de la biblioteca amb altra subvenci贸 de la Conselleria de quasi 6 mil euros

La biblioteca ondera 茅s la tercera de la Comunitat Valenciana que m茅s diners aconsegueix, per sobre de municipis m茅s grans.

L’Ajuntament d’Onda ha tornat a aconseguir una nova subvenci贸. En esta ocasi贸, la biblioteca rebr脿 una ajuda d’aproximadament 6.000 euros provinent de la Conselleria d’Educaci贸, Recerca, Cultura i Esport.

En este sentit, el tinent d’alcalde Llu铆s Pastor ha informat que l’import de la subvenci贸 concedida per la Generalitat Valenciana “anir脿 destinada a la realitzaci贸 d’activitats de foment de la lectura i a diversos cursos que es duen a terme des de la biblioteca durant tot l’any, com el ‘Book Trailer’ o la ‘Bebeteca’, amb l’objectiu de seguir fomentant la lectura entre els ciutadans d’Onda”.

Aix铆 mateix, Pastor ha mostrat la seua satisfacci贸 per “haver sigut la tercera poblaci贸 de la Comunitat Valenciana que m茅s diners ha aconseguit d’esta subvenci贸 de la Conselleria, per damunt de municipis m茅s grans, amb una major densitat de poblaci贸 i que gestionen, en alguns casos, una xarxa de biblioteques. Esta dada demostra que l’esfor莽 que estem realitzant est脿 donant els seus fruits i els onders podran gaudir de millores en els serveis que oferim”.

Finalment, el tinent d’alcalde d’Onda ha recordat que des de la regidoria que dirigeix, en el mes de setembre ja es va aconseguir una gran ajuda econ貌mica de la Conselleria, d’uns 10.000 euros, que s’ha destinat a l’adquisici贸 de diferent equipament i material bibliogr脿fic, “la qual cosa ens ha perm猫s seguir treballant a atendre les necessitats dels ve茂ns onders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.