fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda oferix m茅s de 30 cursos formatius sobre arts, salut, m煤sica, desenvolupe personal i educaci贸 emocional

Onda oferix m茅s de 30 cursos formatius sobre arts, salut, m煤sica, desenvolupe personal i educaci贸 emocional

Del 20 al 24 de gener l’Ajuntament obri el termini per a les preinscripcions per a les activitats del segon quadrimestre.

L’Ajuntament d麓Onda, des de la regidoria d’Educaci贸 i Formaci贸, ha programat per al segon quadrimestre m茅s de 30 cursos formatius de disciplines tan diverses com pintura, artesania, decoraci贸, salut, m煤sica, educaci贸 emocional, noves tecnologies o activitats per al desenvolupament f铆sic i mental, entre moltes altres propostes.

Es tracta d’una important aposta del govern municipal per a dotar als ciutadans d’Onda de la millor formaci贸 en aquelles disciplines demandades que s’adapten a les necessitats i interessos dels participants. “La formaci贸 茅s un pilar fonamental per al desenvolupament personal en qualsevol etapa de la nostra vida i, per tant, l’objectiu d’esta ambiciosa iniciativa 茅s millorar les relacions socials i el benestar individual dels ciutadans”, ha declarat la regidora d’Educaci贸 i Formaci贸, Estela Badenes.

En la proposta del segon quadrimestre prevalen les activitats orientades a les relacions, la formaci贸 i la conviv猫ncia per a fomentar el creixement personal de la ciutadania. Per aix貌, a m茅s dels cursos que tradicionalment es fan i que ja tenen una acceptaci贸 s貌lida per part dels ciutadans, s’han introdu茂t noves propostes que permeten promocionar la salut i adaptar-se en el nou context tecnol貌gic. Com a principal novetat, destaquen els cursos sobre el sobrep猫s, els errors diet猫tics, l’optimisme en temps de crisi, pautes per a aconseguir deixar de fumar i educaci贸 emocional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.