Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda oferix més de 30 cursos formatius sobre arts, salut, música, desenvolupe personal i educació emocional

Onda oferix més de 30 cursos formatius sobre arts, salut, música, desenvolupe personal i educació emocional

Del 20 al 24 de gener l’Ajuntament obri el termini per a les preinscripcions per a les activitats del segon quadrimestre.

L’Ajuntament d´Onda, des de la regidoria d’Educació i Formació, ha programat per al segon quadrimestre més de 30 cursos formatius de disciplines tan diverses com pintura, artesania, decoració, salut, música, educació emocional, noves tecnologies o activitats per al desenvolupament físic i mental, entre moltes altres propostes.

Es tracta d’una important aposta del govern municipal per a dotar als ciutadans d’Onda de la millor formació en aquelles disciplines demandades que s’adapten a les necessitats i interessos dels participants. “La formació és un pilar fonamental per al desenvolupament personal en qualsevol etapa de la nostra vida i, per tant, l’objectiu d’esta ambiciosa iniciativa és millorar les relacions socials i el benestar individual dels ciutadans”, ha declarat la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes.

En la proposta del segon quadrimestre prevalen les activitats orientades a les relacions, la formació i la convivència per a fomentar el creixement personal de la ciutadania. Per això, a més dels cursos que tradicionalment es fan i que ja tenen una acceptació sòlida per part dels ciutadans, s’han introduït noves propostes que permeten promocionar la salut i adaptar-se en el nou context tecnològic. Com a principal novetat, destaquen els cursos sobre el sobrepès, els errors dietètics, l’optimisme en temps de crisi, pautes per a aconseguir deixar de fumar i educació emocional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.