fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda portar脿 a terme millores en el Sambori gr脿cies al programa Edificant

Onda portar脿 a terme millores en el Sambori gr脿cies al programa Edificant

L’Ajuntament invertir脿 m茅s de 800.000 euros en una actuaci贸 global en l’escola infantil.

L’Ajuntament d’Onda millorar脿 les infraestructures de la guarderia Sambori gr脿cies al pla Edificant que ha engegat la Conselleria d’Educaci贸. Aix铆, el consistori preveu invertir 800.000 euros en una actuaci贸 global en el centre per a incrementar les condicions de l’edifici. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educaci贸, Encarna Ribes, han visitat el centre per a consensuar amb el professorat i l’adre莽a els treballs que es escometr脿. Huguet explica que “durem a terme una important millora de les instal路lacions educatives d’este i altres centres i ho volem tenir parlat amb els usuaris principals. Esta 茅s una mostra m茅s que este equip de govern vol construir la ciutat entre tots i es preocupa per les opinions de la ciutadania i de les persones que duran a terme el seu dia a dia en les instal路lacions a reformar”.

Este pla preveu millorar l’envoltant de l’edifici, una revisi贸 del sistema estructural, revisi贸 de la instal路laci贸 d’evacuaci贸 de pluvials, revisi贸 de la instal路laci贸 de la lampisteria i de la instal路laci贸 el猫ctrica, adequaci贸 dels v脿ters, canvi de caldera per a la utilitzaci贸 de gas natural com a combustible, condicionament de les aules, revisi贸 de la instal路laci贸 i renovaci贸 de l’aire condicionat, separaci贸 de la porta de servei en la cuina, condicionament dels revestiments cer脿mics i una revisi贸 de l’entrada d’aigua de pluja en les aules.

El programa Edificant preveu a m茅s actuar en la Secci贸 de l’IES Serra d’Espad脿 per a convertir-lo en un segon institut, en el Baltasar Rull, el Mestre Caballero i el Pio XII amb una inversi贸 m铆nima per a estes millores que aconseguir脿 els 5 milions d’euros i que podrien augmentar-se si, despr茅s d’estes trobades amb els responsables dels centres, es considera oport煤. A m茅s, des de l’inici de legislatura s’ha demostrat que per a l’actual equip de govern l’educaci贸 茅s un pilar b脿sic i ha mostrat la seua preocupaci贸 per explicar a Onda amb unes instal路lacions dignes. En 2017, l’Ajuntament d’Onda va aconseguir que la Conselleria, que 茅s qui t茅 les compet猫ncies en esta mat猫ria, actu茅s en 2017 en els patis del CEIP Miralcamp i arreglara algunes defici猫ncies que presentava la Secci贸. En este sentit, l’alcalde Huguet comenta que “este pla permetr脿 agilitar el proc茅s perqu猫 tant els alumnes onders com el professorat estudien en les millors instal路lacions possibles que sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres. A m茅s, en el Pla Edificant tenim una nova demostraci贸 que la col路laboraci贸 entre administracions 茅s positiva per a la ciutadania, que veur脿 incrementada la seua qualitat de vida amb estes actuacions”.

“Amb este pla, a m茅s de les millores en l’escola infantil i en els centres educatius de prim脿ria, acomplirem un comprom铆s adquirit amb la Secci贸 de l’IES Serra Espad脿, atenent les necessitats dels ve茂ns d’Onda i dotant a la ciutat d’un segon institut independent, facilitant la funcionalitat i la millora de cadascun dels centres. Gr脿cies als treballs duts a terme per les 脿rees d’Urbanisme i Educaci贸, dirigides per Marta Piquer i Encarna Ribes, respectivament, prompte l’alumnat onder podr脿 gaudir d’estes millores”, conclou Huguet

Leave a Reply

Your email address will not be published.