fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda rep a Care Santos, Premi Nadal 2017, en la 32a Fira del Llibre

Onda rep a Care Santos, Premi Nadal 2017, en la 32a Fira del Llibre

Amb motiu de la 32a edició de la Fira del Llibre, Onda ha rebut la visita de la guanyadora del premi de literatura Nadal 2017, l’escriptora Care Santos, qui ha presentat el seu llibre ‘Media Vida’ qui ha presentat el seu llibre ‘Media Vida’, acompanyada del tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Lluís Pastor.

Prèviament, a les 18.30 hores, Santos ha tingut l’oportunitat de participar en una sessió especial del Club de Lectura de la Biblioteca, en la qual s’ha reunit amb els seus lectors en una trobada íntima. Durant la sessió, han pogut intercanviar anècdotes, curiositats de la seua novel·la i respondre preguntes dels seus seguidors.

Pastor ha convidat a la ciutadania a seguir participant en la programació de la Fira del Llibre, que continuarà demà 1 de juny amb les visites escolars a la Biblioteca infantil per a gaudir de l’espectacle de narració oral ‘Coneixent Glòria Fortes’. També està programat un esdeveniment del Club de Lectura dirigit als joves onders, on es llegirà ‘Los Leones de Bagdad’, de Brian K. Vaughan.

A la vesprada, a les 18.00 hores, a la Sala la Cassola, tindrà lloc el lliurament de premis del V Certamen literari Provincial de la ACCC, a les obres ‘El tabac és un conte’ i ‘El tabac i la salut’, seguit de la presentació del nou llibre de Joan Feliu, ‘El imaginador de pinturas’, que es realitzarà a les 19.00 hores a la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura.

La programació de la Fira seguirà fins al 4 de juny a la Casa de la Cultura amb recitals de poesia, concerts, presentacions i signatures de llibres, conferències, així com obres programades per al Teatre Mònaco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.