fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda s’ha oposat a la pujada de la taxa d’escombraries que ha aprovat avui Reciplasa

Onda s’ha oposat a la pujada de la taxa d’escombraries que ha aprovat avui Reciplasa

Onda demana explicacions a la Consellera per utilitzar als consellers de Reciplasa per a tenir excusa per a citar a tots els mitjans de comunicaci贸 en Algimia.

Davant les declaracions realitzades avui per Ignasi Garc铆a, President de Reciplasa, assegurant que s’ha aprovat una pujada de taxes per unanimitat, el representant d’Onda, Salvador Aguilella, ha assegurat que “Onda ha votat avui no al Pressupost per al 2020 que cont茅 una pujada de les taxes que amaguen comen莽ar a construir la nova planta i macroabocador a Onda i recuperar la congelaci贸 de les taxes que es van acordar fa un any. L’acord 茅s pujar les taxes segons l’IPC i un 3% anual per a poder escometre les inversions necess脿ries per a construir el macroabocador. L’any passat este 3% no es va aplicar segurament per ser any electoral”.

Aguilella ha explicat que “el cost de l’increment de les escombraries avui aprovat no t茅 res a veure amb afrontar els sobrecostos de no disposar d’un abocador des de 2013, ja que en 2020 estos costos seran menors que en els anys anteriors per la licitaci贸 i adjudicaci贸 del servei a uns preus menors. Si tindran menys costos per no disposar de l’abocador dels quals tenien fins ara, per este motiu haurien d’haver baixat la taxa de les escombraries i no pujar-la”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.