fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda s’ha oposat a la pujada de la taxa d’escombraries que ha aprovat avui Reciplasa

Onda s’ha oposat a la pujada de la taxa d’escombraries que ha aprovat avui Reciplasa

Onda demana explicacions a la Consellera per utilitzar als consellers de Reciplasa per a tenir excusa per a citar a tots els mitjans de comunicació en Algimia.

Davant les declaracions realitzades avui per Ignasi García, President de Reciplasa, assegurant que s’ha aprovat una pujada de taxes per unanimitat, el representant d’Onda, Salvador Aguilella, ha assegurat que “Onda ha votat avui no al Pressupost per al 2020 que conté una pujada de les taxes que amaguen començar a construir la nova planta i macroabocador a Onda i recuperar la congelació de les taxes que es van acordar fa un any. L’acord és pujar les taxes segons l’IPC i un 3% anual per a poder escometre les inversions necessàries per a construir el macroabocador. L’any passat este 3% no es va aplicar segurament per ser any electoral”.

Aguilella ha explicat que “el cost de l’increment de les escombraries avui aprovat no té res a veure amb afrontar els sobrecostos de no disposar d’un abocador des de 2013, ja que en 2020 estos costos seran menors que en els anys anteriors per la licitació i adjudicació del servei a uns preus menors. Si tindran menys costos per no disposar de l’abocador dels quals tenien fins ara, per este motiu haurien d’haver baixat la taxa de les escombraries i no pujar-la”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.