Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda signa un acord amb la Cambra de Comerç per a afavorir la inserció laboral a Onda

Onda signa un acord amb la Cambra de Comerç per a afavorir la inserció laboral a Onda

L’Ajuntament d’Onda ha signat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló mitjançant el qual s’impartiran accions formatives a la localitat.

“L’objectiu és unir forces per afavorir la inserció laboral de les persones que participen en les mateixes”, ha destacat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, després de la signatura. En esta línia, Huguet ha destacat que, “una vegada més, este equip de govern aposta per millorar les possibilitats d’inserció laboral dels onders. Per açò, des de l’àrea de Dinamització Econòmica que gestiona el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’invertiran 25.000 euros que seran destinats a finançar els serveis, programes i activitats relacionades amb este conveni”.

Així mateix, gràcies a la signatura d’este conveni, es mantindran els serveis de l’Antena Local d’Onda i del centre de creació d’empreses. “Seran els serveis d’interès empresarial disponibles en la Cambra de comerç, tant de forma presencial com a online, en matèria de comerç exterior, formació, finestreta única empresarial, societat de la informació, innovació comercial i turística, etc”, ha explicat l’alcalde.

A més, la Cambra de comerç formarà part del Consell Local de Comerç i Hostaleria d’Onda, estant representada en les seues reunions periòdiques i col·laborarà en l’organització dels diferents esdeveniments de la Fira de Sant Miquel i Mercat de Nadal i participarà com a jurat en diferents premis comercials i empresarials organitzats per l’Ajuntament d’Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.