fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda signa un conveni de 60.000 euros amb C脿rites per a ajudar les fam铆lies onderes en risc d’exclusi贸

Onda signa un conveni de 60.000 euros amb C脿rites per a ajudar les fam铆lies onderes en risc d’exclusi贸

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i els representants de C脿ritas Parroquial San Bartolom茅, C谩ritas Parroquial de la Asunci贸n i C谩ritas Parroquial Virgen del Carmen, han signat un conveni de col路laboraci贸 de 60.000 euros perqu猫 l’entitat puga continuar duent a terme el programa que at茅n de forma immediata a les fam铆lies en situaci贸 o risc d’exclusi贸 social.

L’alcalde ha afirmat que es tracta d’una aportaci贸 municipal que servir脿 per a sufragar part de les despeses que t茅 aquesta entitat per ajudar a les fam铆lies. “D’aquesta manera, entre tots ajudem a cobrir les necessitats b脿siques d’aquelles persones que, per la seua greu situaci贸 econ貌mica, tenen dificultats”, ha destacat Huguet. Concretament, amb aquesta subvenci贸, C脿ritas podr脿 oferir importants serveis en la localitat com el repartiment d’aliments de primera necessitat; pisos d’acollida per a fam铆lies i persones onderes v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere o sense llar; actuacions d’emerg猫ncia per tall de llum i/o aigua per impagament, a m茅s d’oferir assessorament legal a les persones i fam铆lies amb algun problema social.

Aix铆 mateix, amb aquesta aportaci贸 municipal, l’ONG continuar脿 col路laborant amb l’Ajuntament en el Programa Municipal de Voluntariat amb la realitzaci贸 de cursos d’ocupaci贸, tallers de formaci贸 en col路laboraci贸 i coordinaci贸 amb el Programa municipal d’Assessorament i Intermediaci贸 Laboral, tot aix貌 destinat a persones o fam铆lies en risc d’exclusi贸 social. Tamb茅 participaran en les campanyes de recollida d’aliments i productes de primera necessitat que promoga el consistori.

Finalment, l’alcalde ha recordat que, “per a aquest equip de govern, la prioritat 茅s i ser脿 garantir la igualtat d’oportunitats de tota la ciutadania i l’acc茅s a una vida digna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.