fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda sol路licita 160.000 euros a Conselleria per a condicionar els camins rurals d’Onda

Onda sol路licita 160.000 euros a Conselleria per a condicionar els camins rurals d’Onda

Tamb茅 demanen autoritzaci贸 per a actuar en el cam铆 Vell de Betx铆 per a millorar l’estat de la via i evitar accidents.

L’Ajuntament d’Onda ha sol路licitat a la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Clim脿tic i Desenvolupament Rural, una subvenci贸 de 160.000 euros per a condicionar sis camins rurals situats al terme municipal. Segons la mem貌ria redactada pel consistori, la necessitat dels treballs es justifica en el mal estat del paviment dels vials, a causa de l’acci贸 del temps o a la circulaci贸 de camions i maquin脿ria agr铆cola.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; i el tinent d’alcalde de l’脿rea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament, 脕ngel Badenas; han pogut comprovar en quin estat es troben els camins en els quals es pret茅n realitzar les obres de condicionament. Concretament, s’ha sol路licitat la subvenci贸 per a millorar el cam铆 de l’Alcora a Betx铆 “Palos”, el cam铆 de la Font del Retor, el del Molino, el que va del Carmen a Artesa, el de Sala a Chicl脿 i la zona de la pinada del cam铆 de la Romer铆a del Salvador.

En este sentit, l’alcalde ha destacat que “l’objectiu d’escometre estes obres 茅s poder garantir la seguretat del tr脿fic i millorar l’accessibilitat a algunes zones m茅s rurals, habitades moltes d’elles per ve茂ns d’Onda”. Aix铆 mateix, ha recordat que, “des de l’arribada al consistori d’este equip de govern, s’ha invertit prop de 500.000 euros a realitzar millores en el manteniment dels camins rurals. A m茅s, s’han creat nous trams per a afavorir l’accessibilitat d’algunes zones de la localitat, moltes d’elles destinades al cultiu i a l’activitat econ貌mica”; i ha afegit que, “en esta ocasi贸, existeix la necessitat tornar a asfaltar per a donar-los un acabat uniforme a estos camins rurals, dotant-los de la seguretat i comoditat necess脿ries per a la circulaci贸 de vehicles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.