fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda s’ompli d’ambient andalús amb la ‘1ª Feria de abril’

Onda s’ompli d’ambient andalús amb la ‘1ª Feria de abril’

Aquesta primera edició compta amb grups flamencs, begudes, tapes i zona de carros i cavalls

El regidor de l’àrea de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha presentat aquesta vesprada la primera edició de la ‘Feria de abril’, un esdeveniment obert al públic de forma gratuïta i que tindrà lloc el 31 de març i l’1 d’abril al Recinte Firal de la Plaça de Bous. A la presentació també han acudit en representació de l’Associació Romeria d’Onda, organitzadors de l’esdeveniment, el president, Víctor Fabra; la secretària, Beatriz Sánchez; i Julián Gallardo, en qualitat de vocal.

La inauguració tindrà lloc el divendres 31 de març a les 19.00 hores. Albaicar, obrirà la fira amb una actuació a les 22.00 hores. El dissabte 1 d’abril, a partir de les 11.00 hores, els visitants podran gaudir de diversos espectacles, com l’exhibició de balls andalusos a càrrec del ‘Centre de Dansa de la Unió Musical Santa Cecilia, ‘Ágora, esencia a ti’, ‘Indalo’, ‘Swing Danc’e i l’escola de ball ‘Sollá’. A més, actuaran les sevillanes Agustina Rueda i Ana Fernández, del programa ‘Yo soy del Sur’, de Canal Sur. La festa continuarà amb més música fins al tancament.

El regidor de Festes Asensio Blaya ha informat que a més de les actuacions flamenques que ompliran Onda del millor ambient andalús, al recinte hi haurà una zona de carros i cavalls.

Finalment, Blaya ha explicat que l’Ajuntament d’Onda no ha dubtat a recolzar aquest esdeveniment, amb el qual col·labora, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’oci de la ciutat. “Des de la regidoria de Festes treballem perquè tots els onders puguen gaudir de tradició, música i activitats per a tots els gustos durant tot l’any. Per això, mostrem el nostre agraïment i col·laborem amb l’Associació Romeria d’Onda en l’organització d’aquest esdeveniment, que se suma al nostre programa de festes municipal”, ha conclòs Blaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.