fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda sufragarà el cost total del material fungible d’Educació Infantil

Onda sufragarà el cost total del material fungible d’Educació Infantil

L’Ajuntament concedeix 26.790 euros als centres onders per a projectes culturals i lingüístics i evita a les famílies els tràmits i la despesa.

L’Ajuntament d’Onda assumirà el cost total del material fungible dels projectes culturals i lingüístics d’Educació Infantil després de l’aprovació de les bases per a esta subvenció en la Junta Local de Govern celebrada avui. Així, la regidora d’Educació, Encara Ribes, ha manifestat que “els centres escolars no demanaran cap col·laboració més a les famílies en concepte d’estes campanyes, la qual cosa estalviarà diners i tràmits als pares i mares dels estudiants d’esta etapa educativa. La gestió de l’equip de govern que dirigeix l’alcalde, Ximo Huguet, ha sigut sempre molt clara i és que, des del primer dia, ens hem preocupat perquè tothom tinga accés a una educació pública i de qualitat. Esta és una nova mostra, ja que les ajudes van dirigides als centres, però beneficiaran a les famílies de la nostra localitat”.

Així, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha informat que assumirà l’adquisició del material fungible necessari per a dur a terme un període educatiu tan important com és l’etapa d’Educació Infantil, de 3, 4 i 5 anys i per a l’aula autoritzada de dos anys del CEIP Miralcamp. Ribes ha assenyalat que l’Ajuntament s’ocuparà de la reposició del material escolar que els centres escolars utilitzen durant l’etapa Infantil de segon cicle. Al llarg del curs 2018/2019, els centres no demanaran cap col·laboració econòmica més a les famílies en concepte de les campanyes d’activitats culturals i lingüístiques destinant 26.790 euros per a esta fi, suposant un total de 30 euros per alumne.

La regidora ha conclòs dient que “serà el centre qui sol·licite al consistori les ajudes per al cost dels materials que necessiten les famílies en cada nou projecte i, finalment, l’Ajuntament assumirà la despesa en funció dels fons disponibles”. A través d’esta modalitat d’ajudes per al material fungible, l’equip de govern estalvia diners i tràmits als pares i mares dels estudiants onders. La regidora d’Educació ha assegurat que, d’esta manera, “l’Ajuntament segueix realitzant una inversió directa en esta etapa educativa, afavoreix com en altres cursos a totes les famílies per igual i assegura que tots els xiquets d’Infantil disposaran dels mateixos recursos per a obtenir una educació integral, que és l’objectiu que persegueix este equip de govern. Volem construir la ciutat entre tots, per açò apostem per iniciatives com esta que milloren la qualitat de vida de la ciutadania”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.