Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda trasllada el centre de formació i ocupació a Monteblanco per a oferir millor servei als veïns

Onda trasllada el centre de formació i ocupació a Monteblanco per a oferir millor servei als veïns

Les noves instal·lacions oferixen més espai per al desenvolupament d’activitats que promoguen les oportunitats laborals.

El pròxim 7 de gener obrirà les seues portes el nou Centre de formació per a l’ocupació Monteblanco, després de traslladar-se del carrer Balmes al carrer major d’este barri. El motiu del trasllat a aquesta nova seu, que també acull l’Agència de Col·locació, és la millora de les instal·lacions, més àmplies i millor condicionades, per a poder oferir als ciutadans d’Onda major servei de formació i cerca d’ocupació.

Este centre té com a finalitat promoure les oportunitats laborals a Onda mitjançant un servei públic i gratuït que facilita la inserció sociolaboral de persones en situació de desocupació. A més de treballar com a Agència de Col·locació acreditada, entre les funcions dels tècnics també es troben les de mitjançar i orientar a la ciutadania per a trobar un treball o millorar la seua situació laboral, formar-la per a millorar les seues competències professionals i col·laborar amb les empreses de l’entorn en la contractació de treballadors qualificats.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que “mentre hi haja una persona desocupada a Onda continuarem treballant per a aconseguir-li oportunitats, perquè no volem que ningú es quede arrere i perquè una ciutat que promoga l’ocupació és una ciutat amb futur i qualitat de vida”.

Cada any centenars de persones són ateses pels tècnics d’este servei amb la finalitat d’ajudar-los a trobar ocupació o millorar la seua formació i competències professionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.