fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda trasllada el centre de formaci贸 i ocupaci贸 a Monteblanco per a oferir millor servei als ve茂ns

Onda trasllada el centre de formaci贸 i ocupaci贸 a Monteblanco per a oferir millor servei als ve茂ns

Les noves instal路lacions oferixen m茅s espai per al desenvolupament d’activitats que promoguen les oportunitats laborals.

El pr貌xim 7 de gener obrir脿 les seues portes el nou Centre de formaci贸 per a l’ocupaci贸 Monteblanco, despr茅s de traslladar-se del carrer Balmes al carrer major d’este barri. El motiu del trasllat a aquesta nova seu, que tamb茅 acull l’Ag猫ncia de Col路locaci贸, 茅s la millora de les instal路lacions, m茅s 脿mplies i millor condicionades, per a poder oferir als ciutadans d’Onda major servei de formaci贸 i cerca d’ocupaci贸.

Este centre t茅 com a finalitat promoure les oportunitats laborals a Onda mitjan莽ant un servei p煤blic i gratu茂t que facilita la inserci贸 sociolaboral de persones en situaci贸 de desocupaci贸. A m茅s de treballar com a Ag猫ncia de Col路locaci贸 acreditada, entre les funcions dels t猫cnics tamb茅 es troben les de mitjan莽ar i orientar a la ciutadania per a trobar un treball o millorar la seua situaci贸 laboral, formar-la per a millorar les seues compet猫ncies professionals i col路laborar amb les empreses de l’entorn en la contractaci贸 de treballadors qualificats.

El regidor d’Hisenda i Ocupaci贸, Salvador Aguilella, ha explicat que “mentre hi haja una persona desocupada a Onda continuarem treballant per a aconseguir-li oportunitats, perqu猫 no volem que ning煤 es quede arrere i perqu猫 una ciutat que promoga l’ocupaci贸 茅s una ciutat amb futur i qualitat de vida”.

Cada any centenars de persones s贸n ateses pels t猫cnics d’este servei amb la finalitat d’ajudar-los a trobar ocupaci贸 o millorar la seua formaci贸 i compet猫ncies professionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.