fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Orpesa demana personal sanitari per a poder obrir els tres centres sanitaris auxiliars durant l’estiu

Orpesa demana personal sanitari per a poder obrir els tres centres sanitaris auxiliars durant l’estiu

L’alcalde d’Orpesa, Rafael Albert, i el regidor de Sanitat, Tom谩s Fabregat, han mantingut una reuni贸 en l’Ajuntament amb el gerent del Departament de Salut de Castell贸 i de l’Hospital General, Miguel Alcalde, i amb el director d’Atenci贸 Prim脿ria, Javier Sorribes

Aquests centres auxiliars estan situats en la platja de la Petxina, en Marina d’Or i en l’avinguda del Mar, al costat del camp de futbol, i s’engeguen en el per铆ode vacacional per a refor莽ar al centre de salut del carrer Torreblanca, que funciona tot l’any. La falta de dotaci贸 de metges per part del Departament de Salut de Castell贸 va fer que l’estiu passat solament pogueren funcionar dos.

“Volem cercar la soluci贸 perqu猫 tots els turistes tinguen l’atenci贸 sanit脿ria que es mereixen, ja que 茅s la nostra obligaci贸. Crec que no hi haur脿 cap problema per a tenir els tres consultoris auxiliars oberts amb els suficients metges”, va manifestar Albert a la finalitzaci贸 de la reuni贸.

Unes bones sensacions que confirma el gerent de l’Hospital Provincial, qui va qualificar la trobada de “molt positiu”. “Orpesa t茅 una gran aflu猫ncia de turistes i 茅s funci贸 de la Conselleria de Sanitat proporcionar una bona assist猫ncia. Hem parlat amb Rafael Albert sobre com podem coordinar-nos per a assegurar l’assist猫ncia als despla莽ats en Pasqua i estiu. Posarem de les dues parts tot el que siga possible”, va declarar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.