fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa demana personal sanitari per a poder obrir els tres centres sanitaris auxiliars durant l’estiu

Orpesa demana personal sanitari per a poder obrir els tres centres sanitaris auxiliars durant l’estiu

L’alcalde d’Orpesa, Rafael Albert, i el regidor de Sanitat, Tomás Fabregat, han mantingut una reunió en l’Ajuntament amb el gerent del Departament de Salut de Castelló i de l’Hospital General, Miguel Alcalde, i amb el director d’Atenció Primària, Javier Sorribes

Aquests centres auxiliars estan situats en la platja de la Petxina, en Marina d’Or i en l’avinguda del Mar, al costat del camp de futbol, i s’engeguen en el període vacacional per a reforçar al centre de salut del carrer Torreblanca, que funciona tot l’any. La falta de dotació de metges per part del Departament de Salut de Castelló va fer que l’estiu passat solament pogueren funcionar dos.

“Volem cercar la solució perquè tots els turistes tinguen l’atenció sanitària que es mereixen, ja que és la nostra obligació. Crec que no hi haurà cap problema per a tenir els tres consultoris auxiliars oberts amb els suficients metges”, va manifestar Albert a la finalització de la reunió.

Unes bones sensacions que confirma el gerent de l’Hospital Provincial, qui va qualificar la trobada de “molt positiu”. “Orpesa té una gran afluència de turistes i és funció de la Conselleria de Sanitat proporcionar una bona assistència. Hem parlat amb Rafael Albert sobre com podem coordinar-nos per a assegurar l’assistència als desplaçats en Pasqua i estiu. Posarem de les dues parts tot el que siga possible”, va declarar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.