fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Orpesa hissa les banderes de qualitat en les platges i la bandera blava del port esportiu

Orpesa hissa les banderes de qualitat en les platges i la bandera blava del port esportiu

Orpesa ha hissat avui les banderes que han sigut atorgades a les seues platges i al Club N脿utic, lliurades per diferents institucions al llarg d’este mes.

Concretament, la localitat va rebre per part de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme set banderes de Qualitur, en Ampl脿ries, Morro de Gos, La Petxina, cala Orpesa la Vella, cala del Retor, Platgetes de Bellver i la Reneg脿; quatre banderes blaves per a les platges de la Petxina, Platgetes, Morro de Gos i Ampl脿ries, una per al seu port esportiu i una altra per a la Sendera Blava Passeig del Faro; i la Q de Qualitat per a la Petxina, concedida el dilluns a Madrid per l’Institut per a la Qualitat Tur铆stica Espanyola (ICTE), en el que significa el principal distintiu espanyol de qualitat en les platges.

L’alcalde, Rafael Albert, ha estat acompanyat en l’hissat de banderes per diversos membres de la corporaci贸 municipal i per la reina de les festes, Raquel Cabezas, al costat de les seues dames. “Cada vegada que hissem banderes sempre done les gr脿cies a tots els que intervenen per a tenir les platges i el port esportiu amb els nivells de qualitat actuals: brigades, funcionaris de l’ajuntament, el personal de Turisme, el del Club N脿utic… Volem que el que vinga a visitar-nos un estiu, repetisca. Som un poble eminentment tur铆stic i enguany estem contents perqu猫 tot el recorregut que hem fet en fires de turisme s’ha tradu茂t en m茅s turistes. Estic conven莽ut que l’arribada de visitants este estiu a Orpesa ser脿 superior que en altres anys”, va manifestar l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.