fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa intensifica els controls policials per a evitar desplaçaments de turistes este pont

Orpesa intensifica els controls policials per a evitar desplaçaments de turistes este pont

Agents de la Policia Local han iniciat este dimarts un dispositiu especial per a controlar les entrades al municipi de visitants provinents de fora de la Comunitat Valenciana.

El municipi d’Orpesa es prepara per a ‘blindar-se’ i evitar així els possibles desplaçaments de turistes provinents de fora de la Comunitat Valenciana cara al pont de San Josep. És per això que la Policia Local ha iniciat aquest dimarts un dispositiu especial per a controlar les entrades a la localitat durant estos dies.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, María Jiménez, qui ha recalcat “la importància de realitzar aquest tipus d’actuacions per a evitar el desplaçament de turistes que puguin acudir al nostre municipi, atès que és turístic, des de diferents comunitats autònomes per a gaudir del pròxim pont”.

Per part seva, la regidora encarregada de l’àrea, Araceli de Moya, ha recordat que “hem d’acatar les restriccions imposades i actuar amb responsabilitat, per la qual cosa demanem a tots aquells que vulguin venir des de fora de la Comunitat que es quedin a casa per a vetllar per la seva salut i la de tots”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.