fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa ‘neteja’ sis hectàrees de zona forestal com a mesura de prevenció d’incendis

Orpesa ‘neteja’ sis hectàrees de zona forestal com a mesura de prevenció d’incendis

L’Ajuntament d’Orpesa ha culminat els treballs de neteja en les zones forestals, que es van iniciar el passat 18 de setembre i que van ser adjudicats per 14.990 euros (IVA inclòs) a l’empresa Gil Forestal.

En concret, l’actuació dels tractaments de silvicultura d’este any s’han centrat en un perímetre aproximat de sis 6 hectàrees, localitzat des de l’inici del tallafocs fins a la torre del repetidor en direcció a la via del tren i en les zones colindants. Les labors de neteja han consistit en el desbrossament i en la tala d’arbres en diferents zones forestals.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Llopis, aclarix que este tipus de treballs “sempre es realitzen una vegada a l’any i després de l’estació estival”. “La finalitat d’esta actuació és, precisament, prevenir possibles incendis en les muntanyes del nostre municipi”, declara l’edil, qui afegix que “cada any, les labors de neteja se centren en una zona diferent i des de fa tres setmanes es fan diversos treballs semblants en la interfície urbana-forestal, unes labors que s’estendran fins a final d’any”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.