fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa promociona en FITUR el turisme familiar

Orpesa promociona en FITUR el turisme familiar

Orpesa ha participat avui en la primera jornada de la fira turística FITUR, que se celebra fins al diumenge en el pavelló Ifema de Madrid. La localitat ha acudit a la cita amb la campanya ‘Family Experience’, que cerca fomentar el turisme familiar i desestacionalitzar l’arribada de visitants. Al capdavant de la delegació ha estat l’alcalde, Rafael Albert, acompanyat per tècnics de Turisme.

Els representants d’Orpesa han rebut a multitud d’empreses i de visitants durant el matí, entre els quals estava el ministre de Turisme, Álvaro Nadal. A tots ells se’ls ha transmés que la localitat és una destinació familiar destacada i, sobretot, preparat, ja que des de l’àrea de Turisme s’ha involucrat a totes les empreses turístiques locals perquè enfoquen els seus recursos a atendre a aquest sector de públic. Un exemple són les visites tematitzades pel centre històric, la Torre del Rei o el castell, que se celebraran el primer i el tercer dissabte de cada mes, i que es comercialitzaran també a través de paquets hotelers.

‘Familiar Experience’, a més, va subratllada pel hashtag #Somoscomoniños, que cerca reforçar aquesta idea a través de les xarxes socials.

“El turisme familiar és fonamental per a desestacionalitzar la campanya d’estiu. Cerquem que vengen famílies amb els xiquets durant els caps de setmana, per exemple als set parcs temàtics que té Orpesa, o a fer rutes pel centre històric. També estem treballant a fomentar els esdeveniments esportius, la qual cosa va també en aquesta mateixa línia. La major part de les activitats que organitzem estan enfocades a aquest tipus de públic”, va manifestar Albert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.