fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa protegeix els passejos de Morro de Gos i La Concha contra atacs terroristes

Orpesa protegeix els passejos de Morro de Gos i La Concha contra atacs terroristes

Instal·laran blocs de formigó per a impedir l’entrada de vehicles.

L’Ajuntament d’Orpesa ha instal·lat elements de protecció en el passeig de la platja de Morro de Gos i en el passeig de la platja de la Concha-els dos vials de la localitat que major pas de vianants suporten- per a evitar un possible atropellament massiu com el succeït a Barcelona esta setmana.

Així, en l’entrada nord de Morro de Gos s’han col·locat blocs de formigó tipus New Jersey per a impedir l’entrada de vehicles, mentre que l’accés sud, per la plaça Mallorca, s’ha protegit amb jardineres. Així mateix, en els trams de circulació existents dins del mateix passeig s’han instal·lat bancs de pedra i més blocs de formigó.

En la platja de la Concha s’han protegit els passos de vianants amb jardineres redones de ferro, en ser els únics punts pels quals un vehicle podria accedir al passeig.

Així mateix, l’equip de govern també ha previst una especial protecció per a les cavalcades que se celebren en Marina d’Or, i durant el temps que dure l’espectacle hi haurà cotxes de la Policia Local creuats en el carrer per a evitar la circulació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.