fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars-Fauna

Paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars-Fauna

La nova guia visual amb 330 fotografies i 100 pàgines ha sigut presentada durant el Simposi Internacional de Natura i Fotografia que es celebra a Vila-real

​Paisatge protegit de la desembocadura del riu Millars-Fauna és el títol de la nova guia que acaba de presentar-se al Termet de Vila-real durant la primera jornada del Simposi Internacional de Natura i Fotografia 2017. L’obra, principalment visual, incorpora més de 330 fotografies al llarg de poc més de 100 pàgines.

El llibre dirigit i dissenyat pel president de l’ONGD EDC Natura-Fundació Omacha, Julio García Robles, està destinat principalment a un públic jove i preocupat per la conservació de la fauna d’aquesta extraordinària zona humida castellonenca. La guia ha tardat més de 2 anys en acabar-se a conseqüència de l’enorme dificultat a l’hora de fotografiar a bona part de les espècies presents en l’espai protegit. Moltes de les imatges, principalment la dels xicotets carnívors, s’han aconseguit des d’un hide, un amagatall des d’on el fotògraf s’amaga i dispara la càmera quan passen per davant aquestes espècies. La guia aconsegueix mostrar 320 espècies, algunes conegudes però moltes altres desconegudes per a la gran majoria de la gent . ‹‹Hem treballat diverses persones durant més de dos anys utilitzant tècniques diferents com són la fotografia des de hide, un amagatall des d’on fer fotos a la fauna sense que ens vegen, l’observació en el camp i el foto trampeig››, explica Julio García, fotògraf de natura i autor principal de la guia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.