fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Participació Ciutadana engega un procés d’anàlisi en diferents districtes de la ciutat

Participació Ciutadana engega un procés d’anàlisi en diferents districtes de la ciutat

A través d’enquestes a peu de carrer la iniciativa pretén servir com a detecció precoç de problemes ciutadans.

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Ali Brancal, ha engegat aquest mes de novembre un procés d’anàlisi a través d’enquestes a peu de carrer a diferents districtes de la ciutat. L’objectiu és conéixer de primera mà les demandes i necessitats de la ciutadania.

La realització de les enquestes ha començat pels districtes Nord i Oest, però la idea és seguir els següents mesos amb la resta de districtes. És per aquest motiu que els professionals enquestadors estaran treballant a peu de carrer per aquests districtes demanant la col·laboració de la ciutadania empadronada.

En especial, la iniciativa pretén servir com a detecció precoç de problemes ciutadans, de manera que l’administració local obtinga informació per poder actuar d’una manera més ràpida i eficaç.

Es tracta d’una enquesta amb 11 preguntes que versen sobre quines són les demandes de la ciutadania, centrant-se en les necessitats als districtes i dels seus carrers en concret. Les preguntes tracten temes respecte a urbanisme, educació, salut pública, atenció a persones i famílies necessitades, instal·lacions i serveis municipals, subvencions a associacions, ocupació, seguretat, així com d’administració general del municipi. A més, també conté qüestions per saber en què ha millorat o empitjorat Castelló, o en què podria reduir despeses l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.