fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Participaci贸 Ciutadana engega un proc茅s d’an脿lisi en diferents districtes de la ciutat

Participaci贸 Ciutadana engega un proc茅s d’an脿lisi en diferents districtes de la ciutat

A trav茅s d’enquestes a peu de carrer la iniciativa pret茅n servir com a detecci贸 preco莽 de problemes ciutadans.

La Regidoria de Participaci贸 Ciutadana, encap莽alada per Ali Brancal, ha engegat aquest mes de novembre un proc茅s d’an脿lisi a trav茅s d’enquestes a peu de carrer a diferents districtes de la ciutat. L’objectiu 茅s con茅ixer de primera m脿 les demandes i necessitats de la ciutadania.

La realitzaci贸 de les enquestes ha comen莽at pels districtes Nord i Oest, per貌 la idea 茅s seguir els seg眉ents mesos amb la resta de districtes. 脡s per aquest motiu que els professionals enquestadors estaran treballant a peu de carrer per aquests districtes demanant la col路laboraci贸 de la ciutadania empadronada.

En especial, la iniciativa pret茅n servir com a detecci贸 preco莽 de problemes ciutadans, de manera que l’administraci贸 local obtinga informaci贸 per poder actuar d’una manera m茅s r脿pida i efica莽.

Es tracta d’una enquesta amb 11 preguntes que versen sobre quines s贸n les demandes de la ciutadania, centrant-se en les necessitats als districtes i dels seus carrers en concret. Les preguntes tracten temes respecte a urbanisme, educaci贸, salut p煤blica, atenci贸 a persones i fam铆lies necessitades, instal路lacions i serveis municipals, subvencions a associacions, ocupaci贸, seguretat, aix铆 com d’administraci贸 general del municipi. A m茅s, tamb茅 cont茅 q眉estions per saber en qu猫 ha millorat o empitjorat Castell贸, o en qu猫 podria reduir despeses l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.