fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Patricia Puerta ressalta la implicaci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸 pel benestar social de la prov铆ncia en la jornada del Dia Mundial del P脿rkinson

Patricia Puerta ressalta la implicaci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸 pel benestar social de la prov铆ncia en la jornada del Dia Mundial del P脿rkinson

La vicepresidenta ha visitat la jornada de portes obertes en la seu de l’Associaci贸 de P脿rkinson Prov铆ncia de Castell贸 per a con茅ixer de primera m脿 la labor social que s’exerceix.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha mostrat el seu comprom铆s i suport a l’Associaci贸 de P脿rkinson Prov铆ncia de Castell贸 amb la visita de la vicepresidenta, Patricia Puerta, a la jornada organitzada en la seu de l’agrupaci贸 amb motiu del Dia Mundial del P脿rkinson. Al costat de Puerta ha assistit el diputat provincial Ignasi Garcia; la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell贸, M陋 Carmen Ribera; i el president de l’Associaci贸, Alfonso Segura.

Durant la visita, la vicepresidenta ha afirmat que des de la Diputaci贸 ”existeix una aposta clara pel benestar social dels nostres pobles. Hem augmentat la inversi贸 en el benestar social de les persones perqu猫 Castell贸 siga una prov铆ncia totalment inclusiva”. Sobre aquest tema, la delegada provincial de Benestar Social ha definit aquesta jornada de portes obertes com ”una activitat que aporta molta visibilitat sobre aquesta mena de projectes perqu猫 les institucions donem suport a aquestes iniciatives i que la societat conega qu猫 茅s el p脿rkinson i com actuar”, i ha agra茂t p煤blicament a l’associaci贸 ”la labor social que exerceixen mitjan莽ant bones pr脿ctiques que fomenten la promoci贸 de l’autonomia personal”.

Al llarg de la trobada Puerta ha conegut de primera m脿 les diverses accions de formaci贸 i orientaci贸, estimulaci贸 cognitiva, i ter脿pies rehabilitadores, entre altres, que practiquen les t猫cniques de l’associaci贸 per a millorar la qualitat de vida tant de les persones malaltes com dels seus familiars.

L’Associaci贸 de P脿rkinson Prov铆ncia de Castell贸 茅s una associaci贸 no governamental sense 脿nim de lucre, creada en 1998 per persones afectades per la malaltia de Parkinson i pels seus familiars. Actualment l’organitzaci贸 茅s benefici脿ria de 13.600 euros corresponents a la l铆nia d’ajudes destinada al servei de transport adaptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.