fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola afronta la Setmana Santa amb optimisme i preveu una ocupaci贸 superior al 85%

Pen铆scola afronta la Setmana Santa amb optimisme i preveu una ocupaci贸 superior al 85%

Es preveu consolidar la tend猫ncia del passat any durant el qual la destinaci贸 va rebre quasi mig mili贸 de turistes i va sumar 2,1millones de pernoctacions, xifres que se situen molt pr貌ximes a les anteriors a la pand猫mia.

L’脿rea de Turisme en el consistori ha convocat l’煤ltim consell consultiu abans de l’inici dels festius de Pasqua, amb bones perspectives per al sector.
Els representants dels diferents subsectors d’allotjament i restauraci贸 en el municipi han compartit amb els responsables de la gesti贸 de la destinaci贸 el balan莽 de dades del passat any i les expectatives de cara a la present temporada, aportant proposades en un escenari tendent a la consolidaci贸 de la recuperaci贸 de les xifres d鈥檃bans de la pand猫mia.

Concretament les xifres que ha llan莽at el sector a Pen铆scola en el conjunt del passat any s贸n “molt positives i apunten al fet que enguany puguem fins i tot superar els registres de 2019” ha avan莽at la regidora de l’脿rea, Raquel Par铆s, compartint la dada dels 477.295 turistes que han arribat a la destinaci贸 durant els 12 mesos de la passada anualitat, tenint en compte que les dades de l’INE 煤nicament registren dades d’ocupaci贸 i arribada de viatgers als apartaments tur铆stics en els mesos d’estiu, “la qual cosa ens assegura que la xifra real de turistes ha sigut major” ha assegurat la regidora. De la xifra total, 65.280 turistes han triat els c脿mpings de la localitat per a la seua estada, 44.296 han optat per apartament tur铆stic i 367.719 s’han allotjat en algun dels hotels de la destinaci贸.

Quant a les pernoctacions, el total ha sumat 2,1 milions, “una xifra que s’acosta a les d鈥檃bans de la pand猫mia” ha testificat Par铆s.
L’arrencada de la temporada alta, amb la Setmana Santa, es preveu que consolide aquesta tend猫ncia de creixement de tots els indicadors, “perqu猫 esperem una ocupaci贸 que supere el 85% al llarg dels festius, sent els centrals de les vacances els susceptibles de penjar el cartell de complet” ha concretat.
Durant la trobada s’ha donat compte de l’estat d’execuci贸 del Pla de Sostenibilitat aix铆 com de la renovaci贸 per a abans de l’estiu de la senyalitzaci贸 tur铆stica de la destinaci贸, una reivindicaci贸 del sector empresarial.

L’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, ha volgut assistir a aquest 貌rgan consultiu en el qual s’han tractat diferents temes de gesti贸 i cogobernanza, s’ha posat sobre la taula la petici贸 del sector d’apostar per producte de turisme actiu i s’ha fet balan莽 positiu de les diferents accions de promoci贸 i comunicaci贸 impulsades pel consistori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.