fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola compta amb 36 informadors en platges i espais públics

Peníscola compta amb 36 informadors en platges i espais públics

La seua tasca és traslladar les mesures de seguretat sanitària en zones d’alta concurrència.

L’inici de l’estiu multiplica l’arribada de visitants i turistes a Peníscola, la qual cosa suposa un increment exponencial de la població de fet en la localitat.

L’afluència de visitants a les seues platges i passejos és cada vegada més elevada, a mesura que avancen les setmanes de la campanya estival i, amb l’objectiu de garantir de seguretat de totes i tots, les diferents administracions han col·laborat per a la posada en marxa d’un equip d’informadors en via pública.

Concretament, a Peníscola hi ha 36 persones contractades per a desenvolupar aquesta tasca, a través de dos Plans d’Ocupació que ha impulsat Generalitat i Diputació i que, en el segon cas, compten amb finançament també de l’Ajuntament de la localitat.

La seua tasca és traslladar les mesures de seguretat sanitària en zones d’alta concurrència i ho faran al llarg de tres mesos, fins a finalitzar el mes de setembre, durant tota la temporada turística estival.
“Recordar les mesures a complir, garantir el manteniment de les distàncies de seguretat en espais públics, i resoldre dubtes és una tasca importantíssima que se suma a la que realitza la Policia Local” ha valorat l’edila de Turisme i Platges, Raquel París, qui ha sol·licitat responsabilitat i diligència a tots els visitants i turistes, en l’acompliment de les recomanacions i mesures de seguretat impulsades per les diferents administracions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.