fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola es prepara per a posar a punt les seues platges per a Setmana Santa

Pen铆scola es prepara per a posar a punt les seues platges per a Setmana Santa

Les empreses de serveis i la brigada municipal planifiquen les tasques d’adequaci贸 i neteja de l’arena i programen la instal路laci贸 de passarel路les de fusta en accessos i dutxes en els pr貌xims dies.

L’脿rea de Platges de l’Ajuntament de Pen铆scola est脿 coordinant les tasques d’adequaci贸 de les platges de la localitat 鈥渢asques de rutina pr猫vies a l’arribada de la Setmana Santa鈥 tal com ha explicat la regidora de l’脿rea, Raquel Par铆s, despr茅s de la reuni贸 de coordinaci贸 de serveis en platges que ha mantingut aquest mateix mat铆.

En aquests dies, a m茅s de les habituals tasques de neteja, 鈥渆s posaran en marxa les labors d’adequaci贸 de l’arena i programar la col路locaci贸 de les passarel路les i el mobiliari necessari per a iniciar la temporada de bany鈥, ha explicat, destacant que aquesta anualitat s’ha continuat invertint en dutxes noves, tal com es va comen莽ar fent l’any passat.

Un total de 2,5 quil貌metres de passarel路les es col路locaran en diferents punts de les platges urbanes de la localitat, en el primer quil貌metre i mig de badia.

La caseta principal de socorrisme, situada al costat del Punt Accessible, tamb茅 s’adequar脿 per a la seua obertura durant aquests festius i comptar脿 amb un equip de salvament i socorrisme que comptar脿 amb tres socorristes, un coordinador, un patr贸 d’embarcaci贸 i un vehicle de transport sanitari amb dos t猫cnics sanitaris. El servei de salvament i socorrisme s’activar脿 en la posta principal, de l’1 al 17 d’abril

La regidora de l’脿rea ha coordinat el desenvolupament de les tasques al costat dels t猫cnics i ha sol路licitat als operaris 鈥渦na inspecci贸 detallada de tots els materials i equipaments, polsadors en dutxes i revisi贸 del funcionament de llavapeus, la compet猫ncia del qual 茅s de Generalitat鈥 ja que la posada a punt no sols 鈥減ermet preparar amb antelaci贸 els serveis, sin贸 tamb茅 identificar all貌 que 茅s millorable amb el marge suficient per a poder reaccionar i oferir el millor servei possible, tamb茅 amb la vista posada en l’estiu” ha assegurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.