fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola ha destinat 2500 hores a la neteja i desinfecci贸 de les seues platges este juliol

Pen铆scola ha destinat 2500 hores a la neteja i desinfecci贸 de les seues platges este juliol

El dispositiu de seguretat a les platges de Pen铆scola que ha impulsat l’Ajuntament de la ciutat, compta amb un pla especial de neteja i desinfecci贸 de zones comunes per al qual l’empresa concession脿ria de la neteja en el municipi ha destinat un total de 2445 hores del conjunt de l’equip que es dedica a esta tasca.

“La principal difer猫ncia amb els anys anteriors ha estat la inclusi贸 de la desinfecci贸 de zones comunes i mobiliari en platges, com les passarel路les, dutxes i Llavapeus, tal com contempla el Pla de Conting猫ncia, tres vegades cada dia” ha explicat el regidor de l’脿rea de Serveis, Jorge Rovira.

A aquest treball manual i diari, se suma l’habitual desplegament de maquin脿ria totes les nits, des de les onze i fins a les sis del mat铆 de l’endem脿, amb el qual es rastella i neta la zona de sorra.
En concret, aquest passat mes de juliol, la maquin脿ria pesant que s’encarrega de la neteja de les platges urbanes – tres tractors- han sumat en el seu recorregut de neteja 1.946Km el que equival a 6.227.366m2 de sorra crivada i neta.

A m茅s d’aquesta neteja nocturna i di脿ria amb la maquin脿ria pesant, de manera manual es realitzen batudes, tamb茅 di脿ries, per a la revisi贸 dels arenals i la retirada de possibles residus de petites dimensions que hagin quedat despr茅s del crivado.
Aquest dispositiu intensiu es mant茅 tamb茅 en els mesos d’agost i setembre, que inclou tamb茅 la neteja manual de canals i cales.

“L’Ajuntament sufraga el cost de les m茅s de 80 hores de neteja di脿ries que es dediquen a les nostres platges, un esfor莽 que vull posar en valor i sumar un nou reconeixement a l’equip hum脿 que formen les brigades de neteja i que en aquests moments 茅s tan important per a garantir la seguretat de tots els usuaris” ha valorat Rovira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.