fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peñíscola homenatjarà a les seues Reines de les Festes Patronals

Peñíscola homenatjarà a les seues Reines de les Festes Patronals

Aquest mes de setembre es proclamarà la Regina número cinquanta i la regidoria de festejos ho celebrarà amb la programació d’un Acte de Gala

La regidoria de Festes ha anunciat la celebració d’una Gala d’Homenatge a les Cinquanta Reines de les Festes Patronals que ha tingut el municipi des de 1968, dins de la programació dels festejos previstos per al mes de setembre d’enguany.

La Regina que es proclamarà el pròxim dia 7 de setembre, com és tradicional, serà la número 50, “xifra que mereix ser celebrada amb el reconeixement a la tasca i col·laboració de les reginas que, any rere any, han participat dels festejos en honor a la Verge de l’Ermitana” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

Les festes es desenvoluparan enguany entre els dies 7 i 17 del mes de setembre, i es dedicarà la nit del dijous dia 14 a la celebració de la citada Gala. “Esperem que siga un dia especial per a totes elles, les seues famílies i el conjunt de la població” ha valorat la edil, que ha realitzat l’enviament d’una carta a les interessades, informant de la data i de la intenció de l’acte.

“Després de les confirmacions d’assistència per part de cadascuna d’elles, es convocarà una reunió per a conèixer la seua opinió sobre l’organització de la celebració i poder, així, comptar amb la seua participació per a la confecció i desenvolupament de l’acte” ha explicat París, concretant que aquesta trobada tindrà lloc durant els primers dies del mes de març. “Abans de l’estiu i després de les diferents reunions que convoquem, podrem concretar els detalls de la celebració que, d’antuvi, compte ja amb data reservada en el nostre calendari festiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.