fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola multiplica la periodicitat i la desinfecci贸 de vials i espais p煤blics

Pen铆scola multiplica la periodicitat i la desinfecci贸 de vials i espais p煤blics

Des de fa 40 dies, des de l’inici de l’estat d’alarma, l’empresa concession脿ria del servei de neteja est脿 treballant en la neteja i desinfecci贸 d’espais p煤blics di脿riament.

Una hidronetejadora desinfecta, cada dia, els accessos a espais d’alta concurr猫ncia com ara establiments oberts al p煤blic o el centre de salut. La seua periodicitat habitual 茅s de 2 vegades a la setmana, en esta situaci贸 especial, est脿 eixint cada dia a realitzar les seues funcions.

Una cuba d’aigualeig de vials, amb desinfectant, realitza la seua funci贸 di脿riament, des de fa cinc setmanes, en les vies p煤bliques del nostre municipi. La seua freq眉猫ncia habitual 茅s setmanal, en esta situaci贸 excepcional esta fent els treballs cada dia.

A m茅s, una hidronetejadora desinfecta di脿riament els contenidors i centres d’aportaci贸, totes les nits.

L’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, ha volgut destacar “l’esfor莽 que estem fent Ajuntament i empresa concession脿ria per dur a terme esta desinfecci贸 constant en tots els espais p煤blics i accessos a llocs als quals poden acudir els ve茂ns per qualsevol necessitat; 茅s fonamental esta tasca i per aix貌 continuarem apostant per mantindre el servei de manera intensiva”, ha assegurat.

Durant la primera quinzena d’abril, els treballs de neteja i desinfecci贸 han sumat m茅s de mig mili贸 de metres quadrats de superf铆cie desinfectada de m茅s, als ja habituals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.